Avustralya - Almanya - 2017 Konfederasyon Kupası Maçı - Yorum ve Sohbet

Bu kupayı alsın zaten o özgüvenle gerisi gelir :A
Sanmıyorum ama Avrupa Şampiyonasını da beklemiyordum ben, o yüzden her şey mümkündür bekleyip göreceğiz :D

Almanya da 3 yaptı, 1 tane daha atsınlar da 2 puan alayım bari :A

Yanlış görünüyor demek ki, saat farkı olmuş. Efe zaten tahmin sonuçlarını açıkladı, sen zamanında yapmış olsan sen de etiketlenirdin :D
Evet bende yanlis saat gösteriyor demek ama @EFE UYSAL gelecegimi bilseydi etiketlerdi neyse bende bundan sonra yapmam tahmin :T: vazgectim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170620-135833.png
    Screenshot_20170620-135833.png
    133 KB · Hit: 258
Evet bende yanlis saat gösteriyor demek ama @EFE UYSAL gelecegimi bilseydi etiketlerdi neyse bende bundan sonra yapmam tahmin :T: vazgectim
Canım benim sen zaten tahmin konusuna değil maçın yorum konusuna tahmin yapmışsın, bu bile geç kaldığın anlamına geliyor :D

Ayrıca asma suratını ben de ilk tahmini unutmuştum :F

Canım benim sen zaten tahmin konusuna değil maçın yorum konusuna tahmin yapmışsın, bu bile geç kaldığın anlamına geliyor :D

Ayrıca asma suratını ben de ilk tahmini unutmuştum :F
Ama ben böyle birden fazla kaçirmıs oldum :T: dedigim gibi foruma yeni giridm bildirimlerin bir kisimlarina cevap verdim etkinlikte mac konusunu görünce tahmin edeyim dedim :T:
Neyse katilmasamda olur :) bugünki tahminlerimi yaptim sonrakilerine katilmam :)