Avustralya - Almanya - 2017 Konfederasyon Kupası Maçı - Yorum ve Sohbet

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
2017 FIFA Konfederasyon Kupası'nda B Grubunun 2. maçında Avustralya ile Dünya Şampiyonu Almanya karşı karşıya geliyor.

Maç TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

11'ler:
Avustralya: Ryan, Degenek, Sainsbury, Wright, Luongo, Milligan, Leckie, Rogic, Mooy, Aziz Behich, Juric.

Almanya: Leno, Kimmich, Rüdiger, Mustafi, Hector, Rudy, Stindl, Goretzka, Draxler, Brandt, Wagner.

2-1 ilk yarı bitti :A Almana çok küçümsüyo turnuvayı ama seneye çökecekler :A:A
Seneye as kadrolarıyla gelirler, buradan oraya oyuncu kazanabilir miyiz diye bakıyorlardır :D Ben ilk yarıyı izlemedim de bakarım 2. yarıya bakalım yedek Almanya ne yapıyor :A

Sanki 2-0 Almanya kazanacak gibi ama 3-1 diye tahmin edesim geldi :A

Dünya kupasıyla Konfederasyon kupası bir mi la :A Adamların 4 tane dünya kupası var, Konfederasyon kupasını ne yapsınlar :A
Onlar için önemli olmayabilir ama Kamerun, Şili, Portekiz gibi takımlar için önemli en önemlisi Ronaldo için tabiki bunuda alırsa tek alamadığı Dünya Kupası kalacak :A

OOo kimler gelmiş hoşgeldin 2 haftadır yoktun :A:A Çok şey kaçırdın :A:A Tahmin yapıcaksın seni etiketlerim hep :A
Yoklugumun sebebini yazdim profilimde :D tamam etiketlede ben cok giremem ama belki internetimi idareli kullanip yaparim birseyler :A

Onlar için önemli olmayabilir ama Kamerun, Şili, Portekiz gibi takımlar için önemli en önemlisi Ronaldo için tabiki bunuda alırsa tek alamadığı Dünya Kupası kalacak :A
Aynen Almanya önemsemediği için diğer ülkelere gün doğmuş oldu :D
Dünya Kupası da çok zor da onu bir alırsa var ya Messiciler gıkını çıkaramazlar bundan sonra :A