Her sene en az 2-3 kez böyle bir takvim oluyor tesadüf değil artık
Her sene en az 2-3 kez böyle bir takvim oluyor tesadüf değil artık
Bir de Galatasaray Beşiktaş maçı var bu hafta aylar öncesinden derbi ve önemli maçlar olduğuna dair bir şeyler görmüştüm hatta forumda da bir yere paylaşım yapmıştım da şimdi nerede bilmiyorum.
Bu Fransa'da Lyon Marsilya taraftarı ne kadar olaylı ya resmen durduk yere olay çıkarıyorlar.Payet korner kullanırken taraftardan gelen şişe su kafasına isabet ediyor ve maç duruyor, şu an futbolcular soyunma odasında. Bugün derbide de hakaret içib demiyorum direkt dümdüz “beyinden yoksun” bazı taraftarlar benzer işlere girişti. Hem akıl tutulması hem de insanlık dışı bir şey. Atıyorsun da ne oluyor Yani? Tamam fanatik olun ama holiganlığın lüzumu yok.
https://twitter.com/x/status/1462509702609358861
Kural kuraldır deyip uygulamaları takdire şayan. Ancak Benfica'nın yaptığı da etik değil. 3-5 tane at sonra top çevir, 9 kişilik rakibe karşı averaj kasmak ileride ters tepmesine sebep olacaktır. Futbolun tanrıları bunu unutmaz...Belenenses takımı covidli futbolcularından dolayı maça 9 kişi başlamış, stoperde kaleci oynuyor. Maçın ilk yarısı 7-0 bitti. @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE @MEnes @xdragxx @12.Adam @Tolstoyevski
Sahaya çıkmadılar hâlâ. 3-0 mı bitecek şimdi?Kural kuraldır deyip uygulamaları takdire şayan. Ancak Benfica'nın yaptığı da etik değil. 3-5 tane at sonra top çevir, 9 kişilik rakibe karşı averaj kasmak ileride ters tepmesine sebep olacaktır. Futbolun tanrıları bunu unutmaz...
Öyle bir şey yok, sahadan çekilmeleri ya da kırmızı kartlarla maçın bitmesine neden olmaları durumunda zaten eğer mevcut skor 3 farkın üstündeyse mevcut skor kabul edilir. Ama 2-0 geride olsalardı o zaman 3-0 diye kabul edilirdi...Sahaya çıkmadılar hâlâ. 3-0 mı bitecek şimdi?
Şimdi açtım s sport'u, canlı yayınlanıyormuş ama ikinci yarı iptal edildi galiba karşılıklı kabulle...24 yaşından büyük futbolcu yok, çoğu 20-23 aralığında.
Oğlun ne yapmış haberin var mı?Şimdi açtım s sport'u, canlı yayınlanıyormuş ama ikinci yarı iptal edildi galiba karşılıklı kabulle...
İkinci yarı başlar başlamaz bir futbolcu yere yattı sakatlık niyetine. Sonra hakem maçı bitirdi. Portekiz spiker olduğu için pek bir şey anlamadım.Şimdi açtım s sport'u, canlı yayınlanıyormuş ama ikinci yarı iptal edildi galiba karşılıklı kabulle...
Harbi yahu yeni öğrendim normal maç olsa neyse de olağanüstü bir durum.Kural kuraldır deyip uygulamaları takdire şayan. Ancak Benfica'nın yaptığı da etik değil. 3-5 tane at sonra top çevir, 9 kişilik rakibe karşı averaj kasmak ileride ters tepmesine sebep olacaktır. Futbolun tanrıları bunu unutmaz...
Yeneriz... Gereken neyse yaparız...
Kel başa, şimşir tarak...Yeneriz... Gereken neyse yaparız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?