Avrupalı Kullarımız Muratlarına Erdi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,822
Puanı
1,060
Sonunda Avrupalı kullarımız muradına erdi.

2014 yılı sonunda seçildiği Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcılığı pozisyonu nedeniyle yılın büyük bir bölümünü Brüksel'de geçiren ve eşiyle kendisinin favori dizisi Muhteşem Yüzyıl'ı takip edememekten şikayetçi olan Andrus Ansip, Avrupa'yı ortak dijital pazarda buluşturdu.

Dijital Tek Pazar komsiyonu başkanı olan eski Estonya başbakanının adımları neticesinde birçok ülke ortak dijital platforma geçmeyi kabul etti. 2017 yılı sonuna kadar tamamlanması beklenen sistemle, Avrupa Birliği'ne mensup ülke vatandaşlarının gittikleri AB ülklerinde istediği programları izleyebilecek.

Biz de Andrus Ansip ve eşi Anu Ansip kullarımıza mutlu Muhteşem Yüzyıl izlemeler diyoruz.
anu-ja-andrus-ansip-70302833.jpg

@destere @Çiğdem- @Bully @Harunnn60 @Forumdash @cookies @vadikızı @Doğu @DarkLeqenD @MEnes @denizz19 @Aserat @MayısKralı @EnveR

ayy vlla pompy senaryoları gibi senin açtığın haberlerdende birşey anlamıyorum ben
:A:A:A

@Doğu andrus kulumuza haber saldık avrupa birliği sınırları içinde vadiyi yasaklayacak inşallah :A

avrupa birliği içide en uzun süre tek başına ikidarda kalan kişi kendisi papyon işe yaramış demek ki:A
Papyon takan adam değildir :A Vadiyi yasaklatmaya çapı yetmez Avrupalı angolasaksonlar Süleyman Çakır'ı izleyip adamlık öğrenmeli :A

Papyon takan adam değildir :A Vadiyi yasaklatmaya çapı yetmez Avrupalı angolasaksonlar Süleyman Çakır'ı izleyip adamlık öğrenmeli :A
yasaklatmasına gerek yok zati pek yüzüne baan yok vadinin oralarda:A bu arada efe kulumuz konuya yorum yapmış konunun kalitesi yarıya indi bir anda.ss

Haklısın adaş uykusuzluğuma ver :A

Ben kaçtım adaşımla oynarsınız artık :A Göz bandımı takıp uyuyacağım ne de olsa artık ben de bir elitim :A @Maskeli Fedai
junior maskeli efe ye hak vermişsin git uyu bence de:A

efe kulumuz hala yorum yapıyor tabisi de kolay değil vizyonu sözde tarihimizi övmek olan dirilişin hiçbir ülkede ilgi görmemesi ama biz koskoca avrupanın yayıncılık hayatını değiştiriyoruz fark-ı biz:A

burada kulun kim olduğunu biz söyleriz siz daha çadırda yaşayan birkaç bin konargöçersiniz biz ise 3 kıtada bir cihan imparatorluğunu yönetiyoruz haddini bil :A

sizin söylediğiniz ertuğrul gazi değildir bir kere o zamanda kayıların yarısı müslüman değildi, noyanla hiç savaşılmadı, haçlılar zaten yoktu :A biz en azından tarihteki dine, düşmanlıklara uyuyoruz:A