hortlattığın konulardan zaten anlaşılıyor günceli anında yakalıyorsunEvet öyleyimdir huyum kurusun. Hızlı ve net
hortlattığın konulardan zaten anlaşılıyor günceli anında yakalıyorsunEvet öyleyimdir huyum kurusun. Hızlı ve net
Lig birincisi lig ikincisi on beşinci on altıncı ile karşılaşıcak Galatasaray play offa kalırsa karşılaşmıyoruz son 16 daGS umarım kalır. Orda da GS ye yenilmek istemiyorum
Puan ortalaması dahil 3 ay önceden çok net tutturmuşum. Play off`a kalacaksınız. @RüzgarGülüMuhtemelen 10-12 puan ve üzeri play off`a kalacak. Kalan maçlardan iki galibiyet çıkarması lazım Fenerbahçe`nin. Bilbao, sizle oynayana kadar ilk 8`i garantilerse puan alabilirsiniz. Son maç Danimarka takımıyla onu da yenebilirsiniz rahatlıkla. Kilit maç Lyon maçı olacak bence. Ben illa ki fenerin ilk 24de olacağını düşünüyorum.
Puan durumunu paylaşacak mısın?Puan ortalaması dahil 3 ay önceden çok net tutturmuşum. Play off`a kalacaksınız. @RüzgarGülü
Ekledim ana sayfayaPuan durumunu paylaşacak mısın?
İyi tahmin etmişsin. Bende Morinyo Ocak hatta 2025 göremez dedim Ocak bitti yanıldım.Puan ortalaması dahil 3 ay önceden çok net tutturmuşum. Play off`a kalacaksınız. @RüzgarGülü
50 milyon Euro tazminatı var @RüzgarGülüİyi tahmin etmişsin. Bende Morinyo Ocak hatta 2025 göremez dedim Ocak bitti yanıldım.
bence gönderilmeyecek. tazminatindan vazgeçerek kendi isteğiyle yazın ayrılacak. ondan sonra milli takımlardan birini çalıştırır.İyi tahmin etmişsin. Bende Morinyo Ocak hatta 2025 göremez dedim Ocak bitti yanıldım.
Gider umarım giderbence gönderilmeyecek. tazminatindan vazgeçerek kendi isteğiyle yazın ayrılacak. ondan sonra milli takımlardan birini çalıştırır.
Ayrılmaz Fenerbahçe’yi şampiyon yapmadan gitmem dedibence gönderilmeyecek. tazminatindan vazgeçerek kendi isteğiyle yazın ayrılacak. ondan sonra milli takımlardan birini çalıştırır.
zaten olmayınca da ben şampiyonluk puanını topladım, rakip kollanıyor diyecekAyrılmaz Fenerbahçe’yi şampiyon yapmadan gitmem dedi
Üç yıl anlaşması varzaten olmayınca da ben şampiyonluk puanını topladım, rakip kollanıyor diyecek
Dünya kupasından önce bir şans olur da Portekiz milli takımından falan teklif gelirse parayı bırakıp gider bence.İki yıl