Avrupa Süper Ligi Resmen Kuruldu (Dağıldı RIP)

Avrupa Süper Ligi’ni Destekliyor Musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    10
İptal edildi şeklinde son dakika geçiliyor...

Juventus Başkanı Andrea Agnelli görevinden istifa etti.

Manchester United Yönetim Kurulu Başkanı Ed Woodward, Avrupa Süper Ligi sürecinde yaşananlardan dolayı istifa etti.

Atletico Madrid, Avrupa Süper Ligi'nden çekilmeyi düşünmediklerini açıkladı...

Ortalık karışacak anlaşılan. :A

Bu iş burada bitmeyecek gibi duruyor. İlerleyen zamanlarda yine bir hamle gelebilir (5-10 sene sonra). :A
Olabilir tabii, futbol düşüşe geçtiği ve zamanla daha da düşeceği için kurtarma girişimlerinde bulunacaklardır mutlaka da en azından bu yolla olmayacağı anlaşıldı. :A

Buraya gelecek fonu UEFA kendine çekmeye çalışacaktır. UEFA büyükleri memnun etmek zorunda. Şimdi istedikleri verilmezse 5-10 seneye büyükler yine buna benzer bir işe kalkışabilirler.

Ve Avrupa Süper Ligi resmen dağıldı, doğmadı... İşin içine siyaset girmese belki UEFA ile çekişebilirlerdi ama siyaset girdiği an zaten ölü doğmuş bir projeydi. Siyaseti arkasına alan kazanır daima.

Yine de bu sözde kalkışmanın belli bir amacı vardı ve bunu da başardılar. Göz dağını verdiler. Eminim ki bu projeye imza atan kulüplerin başkanları da bu projenin hayata geçirilemeyeceğini biliyorlardı, ama böylesine ciddi adım atarak UEFA'nın elini kolunu bağladılar. Hem piyasadaki pasta yüzdesi hem de Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatı...

Ama yine de kazanan UEFA oldu, sistem oldu, siyaset ve güç oldu, biz olduk... @DarkLegenD

Ve Avrupa Süper Ligi resmen dağıldı, doğmadı... İşin içine siyaset girmese belki UEFA ile çekişebilirlerdi ama siyaset girdiği an zaten ölü doğmuş bir projeydi. Siyaseti arkasına alan kazanır daima.

Yine de bu sözde kalkışmanın belli bir amacı vardı ve bunu da başardılar. Göz dağını verdiler. Eminim ki bu projeye imza atan kulüplerin başkanları da bu projenin hayata geçirilemeyeceğini biliyorlardı, ama böylesine ciddi adım atarak UEFA'nın elini kolunu bağladılar. Hem piyasadaki pasta yüzdesi hem de Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatı...

Ama yine de kazanan UEFA oldu, sistem oldu, siyaset ve güç oldu, biz olduk... @DarkLegenD
Kazanan sadece City oldu, CL + EPL'ye odaklanacağız sadece...

NBA gibi Cap Space gelmeden bişey olmaz PSG yine 500milyon 2 futbolcuya harcar, Guardiola yine 500m sadece defans için harcar,Abramovic de Chelsea'yı şampiyon yapmak için bir 500m harcar ve taraftarın çok savunduğu ''eşit şartlarda'' şampiyon olurlar.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Boşver hatıra kalsın :A Yeni bir konu açarım birazdan :A
Konuda edit yazısı var ama içinde edit yok :A yanlışlıkla bir noktayı silip geri getirdin galiba :A
Haftaya damgasını vurdu bu konu. Tebrik ederim :A
Gelsin bakalım yeni konu :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx