Avrupa`da Türk Takımlarının Durumu Nasıl?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,091
Puanı
1,061
Futbolda Avrupa kupalarında 4. hafta sona erdi. Liglerde yeni statüye göre ilk 8 sıradaki takımlar direkt ilk 16`ya giderken 9 ve 24. sıralarda yer alan 16 takım son 16`ya kalmak için play off oynayacaklar. Türk takımlarının liglerinde durumları şöyle:

1731016984971.png

Avrupa Liginde mücadele eden Galatasaray ilk 4 maçından sonra 10 puanla ligde zirvede yer alıyor. Galatasaray`ın kalan son 4 maçı fikstürü şöyle:

20.45 | 28 Kasım Perşembe

AZ Alkmaar - Galatasaray (AZ Stadion)

20.45 | 12 Aralık Perşembe

Malmö - Galatasaray (Malmö New Stadium)

18.30 | 21 Ocak Salı

Galatasaray - Dinamo Kiev (Ali Sami Yen Spor Kompleksi)

23.00 | 30 Ocak Perşembe

Ajax - Galatasaray (Johan Cruijff Arena)

1731017112261.png

Avrupa Liginde mücadele eden Fenerbahçe, ilk dört maçta aldığı 5 puanla ligde 21. sırada. Kalan Maçları ise şöyle:

5. HAFTA

28 KASIM PERŞEMBE
23.00 SLAVIA PRAG - FENERBAHÇE

6. HAFTA
11 ARALIK ÇARŞAMBA
18.30 FENERBAHÇE - ATHLETIC BILBAO

7. HAFTA
23 OCAK PERŞEMBE
20.45 FENERBAHÇE - LYON

8. HAFTA
30 OCAK PERŞEMBE
23.00 MIDTJYLLAND - FENERBAHÇE

1731017329045.png

Avrupa Liginde mücadele eden Beşiktaş, kötü başladığı Avrupa serüvenine arka arkaya aldığı iki flaş galibiyetle 6 puanla ligde 18. sırada. Kalan Maçları ise şöyle:

28 Kasım | Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv 🏚

12 Aralık | Bodo Glimt-Beşiktaş ✈

22 Ocak | Beşiktaş-Athletic Bilbao 🏚

30 Ocak | Twente-Beşiktaş ✈

1731017615316.png

Konferans liginde mücadele eden Başakşehir, ligde oynadığı ilk maçtaki mağlubiyetlerin ardından 3. maçında Kopenhag deplasmanından 1 puanla ayrılmayı başardı. Başakşehir, liginde 32. sırada. Takımın kalan maçları şöyle:

27 Kasım Çarşamba:

18.30 Başakşehir-Petrocub

12 Aralık Perşembe:

20.45 Başakşehir-Heidenheim

19 Aralık Perşembe:

23.00 Cercle Brugge-Başakşehir

------

Son düzenleme:
4 maçta 5 puanla 21. Sırada olursan playy offa hatta daha da kötüsü elenir bu gidişle Fenerbahçe. 🤬
Muhtemelen 10-12 puan ve üzeri play off`a kalacak. Kalan maçlardan iki galibiyet çıkarması lazım Fenerbahçe`nin. Bilbao, sizle oynayana kadar ilk 8`i garantilerse puan alabilirsiniz. Son maç Danimarka takımıyla onu da yenebilirsiniz rahatlıkla. Kilit maç Lyon maçı olacak bence. Ben illa ki fenerin ilk 24de olacağını düşünüyorum.

Muhtemelen 10-12 puan ve üzeri play off`a kalacak. Kalan maçlardan iki galibiyet çıkarması lazım Fenerbahçe`nin. Bilbao, sizle oynayana kadar ilk 8`i garantilerse puan alabilirsiniz. Son maç Danimarka takımıyla onu da yenebilirsiniz rahatlıkla. Kilit maç Lyon maçı olacak bence. Ben illa ki fenerin ilk 24de olacağını düşünüyorum.
Ben düşünmüyorum. Elenecektir. Bugün ortaya koyduğu bu oyun olmayan bile oyunla gösterdi bunu.

Lyon ve Bilbao takımına muhtemelen yenilir.

Berabere kalacağı takım MIDTJYLLAND

• Okudum
Reactions: 12.Adam
Ben düşünmüyorum. Elenecektir. Bugün ortaya koyduğu bu oyun olmayan bile oyunla gösterdi bunu.

Lyon ve Bilbao takımına muhtemelen yenilir.

Berabere kalacağı takım MIDTJYLLAND
Abi o takımların Saracoğlu`na nasıl kafada geleceği önemli. Garantileyip gelirlerse 50 bin taraftarla alırsınız o maçları. :D

Abi o takımların Saracoğlu`na nasıl kafada geleceği önemli. Garantileyip gelirlerse 50 bin taraftarla alırsınız o maçları. :D
Bizim takımda iş yok işte sıkıntı o. Çok isteksiz çok uyumsuz oynuyorlar. Kaçan penaltıda beni görmen lazımdı. Dzeko niye kullanmadı diye 🤬

• Beğendim
Bizim takımda iş yok işte sıkıntı o. Çok isteksiz çok uyumsuz oynuyorlar. Kaçan penaltıda beni görmen lazımdı. Dzeko niye kullanmadı diye 🤬
Baktım evet. Neden Dzeko kullanmadı anlamak zor. Okan Buruk, arkadaş gibi takımıyla. Mou`nun oyuncuların hepsinin ismini bildiğinden bile emin değilim. :X Yine de bir şekilde kenetlenip kazanırlar bence. Fenerbahçe kendi evinde iyi oynuyor.

6. HAFTA
11 ARALIK ÇARŞAMBA
18.30 FENERBAHÇE - ATHLETIC BILBAO

7. HAFTA
23 OCAK PERŞEMBE
20.45 FENERBAHÇE - LYON

8. HAFTA
30 OCAK PERŞEMBE
23.00 MIDTJYLLAND - FENERBAHÇE

3 maçta 0 puan net
beşiktaş belki play-off oynar
başakşehir ve fenerbahçe maalesef elenir galatsaray 17 puanla doğrudan üst tura çıkar.

• Okudum
galatasarayın oynadığı maçlar stadyumlarıyla beraber açıklanmış diğer takımlarda öyle bir durum yok? onlar üvey evlatmı @S.G.A.T. :D