Tolga Zengin beIN Sports'dan Ayrıldı

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Ayın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
33,759
Puanı
1,061
1731092682257.jpeg

Trendyol Süper Lig 11. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın yankıları saha dıṣına da yansıdı.

beIN Sports'ta devre arasında hakem ile ilgili "İyi niyet görmüyorum" cümlesi ile dikkat çeken Tolga Zengin'i, kanalın yöneticisi hakem konuṣmaması yönünde uyarmıṣtı. Tolga Zengin bu sözün altında kalmadı ve "Hayatım boyunca asla talimatla veya etki altında hareket etmedim" diyerek kanaldan ayrıldı.

• Harika
Reactions: Hobbit
Ekli dosyayı görüntüle 130706

Trendyol Süper Lig 11. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın yankıları saha dıṣına da yansıdı.

beIN Sports'ta devre arasında hakem ile ilgili "İyi niyet görmüyorum" cümlesi ile dikkat çeken Tolga Zengin'i, kanalın yönetici hakem konuṣmaması yönünde uyarmıṣtı. Tolga Zengin bu sözün altında kalmadı ve "Hayatım boyunca asla talimatla veya etki altında hareket etmedim" diyerek kanaldan ayrıldı.
Adam gibi adam. 🥰🤩

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Bu maç bakalım daha ne kadar etki edecek :A

Bu maç bakalım daha ne kadar etki edecek :A
Yorumcu madem senin istediğin yorumu yapacak ne anladım ondan. O zaman kendi adamlarını koy. Aynı şeyi Fenerlisi, Galatasaraylısı,Bjklisi bir yorumcuya yapmaya kalksa yayıncı kuruluş ve onlarda kanaldan ayrılsa aynı tepkiyi verirdim. Hakemler 💩 gibi. Konuşmayınca düzelmiyor. 💩gibiler hemde bom💩 Yabancı hakem gelmeli.

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Yorumcu madem senin istediğin yorumu yapacak ne anladım ondan. O zaman kendi adamlarını koy. Aynı şeyi Fenerlisi, Galatasaraylısı,Bjklisi bir yorumcuya yapmaya kalksa yayıncı kuruluş ve onlarda kanaldan ayrılsa aynı tepkiyi verirdim. Hakemler 💩 gibi. Konuşmayınca düzelmiyor. 💩gibiler hemde bom💩 Yabancı hakem gelmeli.

Yabancı hakemler ile ilgili giriṣimler var ama karar alamadılar bir. :D

• Güldürdün
Reactions: Hobbit