Avril Lavigne Yıllar Önce Öldü İddiası Sosyal Medyayı Salladı!

Abla bugün formundasın. :F

Nasıl oluyır bu anlamadım farklı kişilerse sesinden hareketlerinden anlaşılırdı zaten. :A @Harunnn60
ahah aa öyle ama bende nasıl bir yabancı kadın şarkıcı severim diyorum aslında sevmiyormusum öyle biri yokmuşkı ayoll 15 yıldır oyüzden kanım kaynadı sanırım :A :A :A

ben ms yede 2003 sonrası şarkılarla katılmıştım bana ait olmuyor ozaman normalde tutuklanırdım ama allahtan ms nin patronu benim dosyaları yok ederim :F @Harunnn60

Eski sevgilisi de paragözse para için susmuş olabilir sonuçta konuda ailesi de susturulmuş diyor. :D Aynen keşke komple vucüt olarak inceleyebileceğimiz yani benlerini bir foto olsaydı kol bana da yetmedi. :A

Yarın bakarım. :D

"ayın arkasında uçan spagetti canavarı var ve bizi uçan çaydanlık ile izliyor"

En yakın psikiyatrise yönlendiriyorum seni. :A

İnanmıyorsan bile saygı duy, edep ya hu :A

Bu Mr. Uçan Spagetti Canavarı

578962_365330686882117_952133417_n.jpg

Bu da sözünü ettiğim Uçan Çaydanlık
414204_oc813.jpg

ahah aa öyle ama bende nasıl bir yabancı kadın şarkıcı severim diyorum aslında sevmiyormusum öyle biri yokmuşkı ayoll 15 yıldır oyüzden kanım kaynadı sanırım :A :A :A

ben ms yede 2003 sonrası şarkılarla katılmıştım bana ait olmuyor ozaman normalde tutuklanırdım ama allahtan ms nin patronu benim dosyaları yok ederim :F @Harunnn60
Birde üstüne erkek çıkarsa vay haline. :A

Bu arada @xemrexxx'e in midir cin midir belli değil dediğin mesajdan sonra en çok güldüğüm mesajın bu önceki yazdığın mesajın oldu. :F

İnanmıyorsan bile saygı duy, edep ya hu :A

Bu Mr. Uçan Spagetti Canavarı

578962_365330686882117_952133417_n.jpg

Bu da sözünü ettiğim Uçan Çaydanlık
414204_oc813.jpg
Ahahha ciddi ciddi birde görseli varmış. :F

Yine dayadın sübliminali ben yatacaktım şimdi bu yaratığı kesin rüyamda görcem. :T:

O zaman şehvetle @destere'yi bekliyorum birde varsa aynı görselin @pompy'nin tabiriyle Katy Peri olanından varsa atsın. :A Gözlerine şiirler yazdığım Katy'im :bhr:
Onu @Çiğdem- atmıştı sanıyorum konuk olarak gelmişti programına? :A O görselle de neşelenmediysen, tatmin olmadıysan ya en yakın göz doktoruna ya da bevliye uzmanına görünmeni şiddetle tavsiye ederim :A

Ahahha ciddi ciddi birde görseli varmış. :F

Yine dayadın sübliminali ben yatacaktım şimdi bu yaratığı kesin rüyamda görcem. :T:

Ciddi ciddi bir de görseli mi varmış derken ciddi miydin :A

Yahu ne görseli adamların dini hatta hatta kutsal kitabı bile var, Vikipedi kapalı olduğu için link atamıyorum ama Google'a "pastafarianism dini" diye aratman yeterli :A

Çaydanlık meselesine gelince, bu da Russell'in meşhur "Eğer ben Dünya ve Mars arasında eliptik bir yörüngede Güneş'in etrafında dönen porselen bir çaydanlık olduğunu öne sürseydim ve bu çaydanlığın en güçlü teleskoplarımızla bile tespit edilemeyecek kadar küçük olduğunu ekleyecek kadar da dikkatli olsaydım, kimse bu görüşümün tersini kanıtlayamazdı." tezine bir göndermeydi. :A

Bu haberler konusuluyor sürekli ama aslı nedir bilmiyoruz cnm bir yabancı kadın sevdim oda öcü falanmı bilmiyorum :A :A :A @destere @xemrexxx
Bu haberler konusuluyor sürekli ama aslı nedir bilmiyoruz cnm bir yabancı kadın sevdim oda öcü falanmı bilmiyorum :A :A :A @destere @xemrexxx
tamamen dedikodu ben baktım kıa hemde ayrıntılı bir şekilde en ufak şüpheye bile yer yok eskiside yeniside avril :)

İstediğin görsel büyük bir ihtimalle @destere'nin arşivinde vardır. Kendisi bu hususta Milli Kütüphane gibidir maşallah sıvacıdır diye demiyorum hakkını vermek lazım :A
O zaman şehvetle @destere'yi bekliyorum birde varsa aynı görselin @pompy'nin tabiriyle Katy Peri olanından varsa atsın. :A Gözlerine şiirler yazdığım Katy'im :bhr:

birkaç resmi var karşılaştırma yapacağım ama rtük izin vermez :)