'Avlu' İle İlgili Son Durum Ne?

Vis a Vis ya da LCDP gibi diziler de tv’de yayınlandıktan sonra yayınladıkları kanalları iptal edince, eee ilgi de görünce almıştı Netflix iki diziyi de. :D Alınabilir yani.
Hiç birisi 44 bölüm yayınlanıp dijitale geçmedi ki. LCDP ilk sezonunda transfer oldu. Vis a Vis'te ülkesinde 4 sezon yayınlanıp final yaptı. Netflix sadece dağıtımını üstlendi.
Behzat ç vis a vis sadece 2 örnek
Behzat Ç döndü de iyi mi oldu? Çok sevilen bir işi ya tam kadro döndüreceksin ya da hiç döndürmeyeceksin.

Hiç birisi 44 bölüm yayınlanıp dijitale geçmedi ki. LCDP ilk sezonunda transfer oldu. Vis a Vis'te ülkesinde 4 sezon yayınlanıp final yaptı. Netflix sadece dağıtımını üstlendi.

Behzat Ç döndü de iyi mi oldu? Çok sevilen bir işi ya tam kadro döndüreceksin ya da hiç döndürmeyeceksin.
Bölüm bazlı niye düşünüyorsun ya da bölüm sayısı niye seni sınırlandırdı onu anlamadım? 10 bölümlük diziyi alır da 50 bölümlük dizi almaz kanısını ne ile bağladın? Bilmediğim bir şey mi var o anlamda soruyorum diğer ülke piyasalarında, yanlış anlama. :D

orası öyle de bölüm sayısı bunda bir örnek değil onu anlatmak istedim. Dizi çok başlılıktan devamını getiremedi o ayrı.

• Beğendim
Reactions: mesmeso

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961