'Avlu' İle İlgili Son Durum Ne?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,743
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Avlu_Poster.jpg

'Avlu' ile ilgili son durum ne?

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece'nin paylaştığı dizinin yayınlanacağı yeni platform için senaryosunun yazıldığı geçtiğimiz yıl öğrenilmiş ve yaz aylarında çekileceği konuşulmuştu.

Ancak, son habere göre yapımcının ve oyuncuların diziyi çekmek istediği ama herhangi bir kanal satışı gerçekleşmediği için projenin hala beklemede olduğu öğrenildi.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Her ne kadar Bizim Hikaye'nin azılı rakibi diye bir ara nefret noktasına gelsem de Netflix'e yakışır bir diziydi ve ilk bölümünü izlemiştim, cidden iyiydi. :A TV'ye çekilirse harcanır. :A
Bende ara ara bakıyordum ama hiç bir şey anlamıyordum ve çok yapmacık geliyordu. :A

Değişiklik yok yani. Önceki gün oyuncuların birbiriyle olan bağını canlı yayında da tekrar gördük ve teklif gelse özellikle Demet Evgar'ın hiç düşünmeden koşa koşa kendini sete atacağından eminim. :A Acun Ilıcalı elli sene önceki işleri tekrar çektireceğine bu diziyi Exxen'e alsa bari ona bile razıyım. Ya da tekrar Star'da başlasın dijital olmasa da hiç yoktan iyidir. :T:

Star şimdi bu dizinin aldığı reytinge bin muhtaç, beter olsun.

Bu diziyi beklerken bir gün kanser olacağım sanırım.

44 bölüm televizyonda yayınlanmış bir diziyi dijital platformlar neden alsın?