Atv'nin Yeni Sezon Yayın Akışı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan miss.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel yorum olmuş

aga öbgzk de oyuncu kalmamış bu diziyi geçmesi imkansız
harbi çok iddaalı dizi çok iddaalıyım geçecek bak gör
bu arada izlemicem diziyi bana göre değil
ben ustura kemal i izlicem

Hacı siyaset olayları var bunlardan reyting alabilir belli olmaz

aha süper ben hayatımı izliyebilcem artıkın

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

AHA ALEMİN KIRALI YOK LA

- - - Ekleme - - -

son yazı da izlerim karadayıyı çok merak ediyorum ama SULTAN'ı satamam

Son Yaz Balkanlar , sali gunu yayinlanacakmis , ben OBGZK'nin zirvede olacagini dusunuyordum , fakat sali olacagini bilmiyordum , bence iki dizide iyi gidecekler , ama hangisi zirvede olur , bence Son Yaz Balkanlar.

Çok güzel bi takvim hazırlamiş atv.İzlemek istediğim diziler tamda istediğim gundeler...Umarım değiştirmezler.

Arkadaşlar Ocak AYından İtibaren Çarşamba Günleri ATV DE Çocuklar Duymasın Oynayacak İnşallah Belki Çocuklar Duymasın pt1 de benim için üzülme de pt2 de yayınlanır

Eğer o gelenek surerse diger dizilerin 7 reyting almasi lazim en fazla. Hani vadi 8 ya

Ayrica Memati gidiyor da vadi 20lere dayaniyor, ama OBGZK 10nun altina nasil iniyor? ObGZK 10nun altina inmeyecek bakin soyluyorum burda

Eğer o gelenek surerse diger dizilerin 7 reyting almasi lazim en fazla. Hani vadi 8 ya

Ayrica Memati gidiyor da vadi 20lere dayaniyor, ama OBGZK 10nun altina nasil iniyor? ObGZK 10nun altina inmeyecek bakin soyluyorum burda

vadi 8 alırsa diğerleri altında alır o zaman 10 yıldır öyle oluyo çünkü

Sen kendi kafanda hayal kurmuşsun Vadi 8 reyting alacak diye.Vadinin 10.yılında Kurtlar Vadisi 8 reyting alacak he rüyanda görürsün

son yaz öbgzk yi ezip geçecek kanal d 3.olamaz yayın akışına baktım 1.lik şansı yok

Arkadaşlar Şahit olduğunuz revan gene kurtlar vadisi kavgası çıkarttı.

vadi ezip geçecek veda feda dinlemez vadi

Perşembeleri 3culuk uçin fena kapışacak atv ile show tv

Bakalim Kotu Yol üçüncü olursa atv ile show 4culuk icin kapışır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...