Atv'nin Yeni Sezon Yayın Akışı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan miss.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

miss.

Konu Sahibi
Atv yeni sezona birbirinden iddalı dizilerle giriyor.İşte Atv'nin yeni sezondaki yayın akışı

Pazartesi:Karadayı
Salı:Son Yaz Balkanlar,Uçurum
Çarşamba:Benim için Üzülme
Perşembe:Kurtlar Vadisi Pusu
Cuma:Huzur Sokağı
Cumartesi:Hayat Devam Ediyor,Alev Alev
Pazar:Krem

of of of süper süper :D bu sezon atv deyiz :D
aslanlarım benim öbgzk nin ipini çektiler son yaz 1.liği alır :D
atv pazartesi,salı,perşembe kesin 1.olacak çarşamba zirveye oynayabilir mahsun un dizisi ise :D

bu arada eksikler var alemin kralı falan yok

Hayat Devam Ediyor cumartesi günü reyting kaybedebilir Son Yaz Balkanlar salı günü zirveye oynayacaktır büyük ihtimalle :)

Son Yaz Balkanlar ÖBGZK zorlar ama geçeceğini sanmıyorum bizim millet alışkanlıklarından vazgeçmez atv ve star yeni sezona baya iddaalı giriyorlar

öbgzk nin 10 reytingin altına düşeceği kesinleşti son yaz balkanlar fark atacaktır bence :D ayrıca şunu merak ediyorum vadi 10 yıldır gittiği her kanalda en çok izlenen dizi oldu bu yıl atv çok güçlü bakalım yine 1.olcak mı bence gelenek sürer :D

Salıda Yaz Hazal Kaya var Hazal büyük riske girdi ben bu riskin altından kalkacağına inanıyorum :)

Son düzenleme:
Atv de 10 un üstünde reyting alan yok :) Son Yaz, Karadayı ve Kvp arasında çekişme olacaktır. Bu 3 dizi 10 un üstünde alır mı Eylül de göreceğiz...

son yaz çakılkr salı gunu obgzozetını gecemez benım ıcın uzulme zırve sansı yok

persembe zirvede vadi..

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi küçük görmeyin bizim milletimiz alışkanlıklarını kolay kolay bırakamaz Son Yaz Balkanlar Ab gurubunda zirveye çıkabilir ama Total gurubunu ÖBGZK kaptırmaz bence :)

KARADAYI
Dizi bekledigim gibi Pazartesi'leri ekrana gelecek, rakipleri epey güçlü; Arka Sokaklar, Fatih, Yetenek Sizsiniz Türkiye.. Fakat zirve sansi var bence ve ilk bölümüyle basarili bir giris yapar gibime geliyor. Tabii Ay Yapim, Kenan Imirzalioglu ve Bergüzar Korel faktörünü unutmamak gerek.. Tutmamasi için herhangi bir sebep yok.

SON YAZ
Hazal Kaya, Tardu Flordun, Tugçe Kazaz ve Furkan Palali gibi oyuncularin yer aldigi ve Adam Film tarafindan çekildigi Son Yaz dizisi yine bekledigim gibi Sali günleri ekrana gelecek. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi reytinglerde geçebilir bence Total grubunda. A/B grubunda da ise zirveyi zorlayabilir. Çok iddiali bir dizi olacak bu, hayirli olsun.

UÇURUM
Uçurum dizisi Son Yaz dizisinin ardindan yayinlanacak. Dizi birinci sezonunda da PT-2 kusaginda yer almisti ve basarili sonuçlar elde etmisti. Yeni sezonda, yeni sürprizleriyle yine basarili gideceginden eminim. Tüm Uçurum ekibine, bol basari ve bol reyting diliyorum.

BENIM IÇIN ÜZÜLME
Oyuncu kadrosunda; Fulya Zenginer, Öykü Çelik, Selin Sekerci ve Çaglar Ertugrul gibi isimlerin barindirdigi ve projenin Mahsun Kirmizigül'e ait oldugu Benim Için Üzülme dizisi Çarsamba günleri ekrana gelecek. Muhtesem Yüzyil'dan dolayi zirve sansi olamayacak belki, fakat Kuzey Güney'le fena kapisir gibime geliyor.

KURTLAR VADISI PUSU
Persembe günleri için zor bir rakip olacaktir Kurtlar Vadisi Pusu. Karsisinda; Veda, Babalar ve Evlatlar, Suskunlar, Merhaba Hayat ve Zengin Kiz Fakir Oglan gibi diziler olacaktir. Özellikle Veda dizisiyle zirve için yarisacaktir. Basarilar dilerim diziye yeni sezonda..

HUZUR SOKAGI
Huzur Sokagi aslinda bu hafta baslayacakti Cuma gününde fakat baslamadi. Ya haftaya baslayacak, ya 7 Eylül'de. Haftaya baslamasi daha avantajli gözüküyor bence. Çok kötü reytingler almayacaktir, insallah çok basarili gider çünkü ilk kez büyük kanallarda dini bir konu masaya yatiriliyor ve insallah karsiligina da alir..

HAYAT DEVAM EDIYOR
Birinci sezonun son bölümlerinde özellikle büyük düsüs yasayan dizi, yeni sezonda Cumartesi günleri ekrana gelecek. Diziyi olumlu mu olumsuz mu etkileyecek bilmiyorum fakat bu sezon son sezonu olabilir dizi için.

ALEV ALEV
Erler Film tarafindan çekilecek olan ve basrollerini Ilker Inanoglu, Hande Soral, Berk Oktay ve Rojda Demirer gibi isimlerin paylastigi Alev Alev dizisi büyük bir merakla bekliyor. Pt-2'de yayinlanacak olan dizinin tanitim fragmanlari merak uyandirdi birçok kiside. Diziye ve yapim ekibine bol basarilar dilerim..

KREM
Kremle güzellesecek olan bir kizin maceralarini anlatacak olan Krem dizisi bu Pazar saat 20:00'da atv'de basliyor. Tecrübeli bir oyuncu kadrosundan olusan dizinin yapimciligini Bando Yapim ve Group M üstleniyor.

634806636842309254.jpg

y.gif
o.gif
r.gif
u.gif
m.gif
s.gif
o.gif
n.gif
u.gif

kreys aga son yaz balkanların tutmama ihtimali yok bence kesin tutar %100 öbgzk nin özeitni değil kendisini 2 ye katlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...