Atv'nin Yeni Sezon Yayın Akışı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan miss.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kötü yol bence vadinin özetini geçemez yani 3.lük için özetle show kapışacak :d

Siz kendiniz kanal ve dizinin ireli derece fanatigisiniz diye kim yorum yapsa onu da fanatik saniyorsunuz. Ne alaka? Gercekleri soyleyince fanatik mi oluyorsun. Gerci Vadi konusunda da Ozana katilmiyorum :D Aslinda o da kesin konusmamis
Yav hehe:d :d Ben Fanatik olmadığı söylemedim.Benim içimdede az da olsa Atv Sevgisi Var.Atv Candır:D

Bence OBGZK 10 reytingin altina dusmeyecek , yine 11-12'lerde alir , ama Son Yaz Balkanlar bence cok iddali bir dizi , yani bence buyuk reytingler'le zirvede olabilir , ama belkide olamazda benim dusuncm bu , okadar cok net soylemiyim

Nasıl yok:d Yoksa Admin Sende mi Kanal d cisin:d :d

Kanal D ile ilgili bir şey söylemedim ben.

Pazartesi günü Fetih ile Show alır zirveyi.
Cumartesi - Pazar zaten Acun alır bir tuhaflık olmazsa.
Cuma totalde Dila Hanım ile Star alır büyük bir ihtimal. A/B'de ise Yalan Dünya.
Çarşamba'yı Muhteşem Yüzyıl'ın alacağı zaten kesin.

Salı ve Perşembe geriye kalıyor.

Salı Öyle Bir Geçer Zaman Ki kan kaybetse de bir sezon daha yeri kesin bence.
Perşembe günü için ise Veda ve Vadi arasında olacak yarış. Bence Veda'nın şansı daha yüksek ama daha hiç görmeden bir şey demeyelim. Belki de tutmaz dizi ve Vadi zirvede olur...

Kanal D ile ilgili bir şey söylemedim ben.

Pazartesi günü Fetih ile Show alır zirveyi.
Cumartesi - Pazar zaten Acun alır bir tuhaflık olmazsa.
Cuma totalde Dila Hanım ile Star alır büyük bir ihtimal. A/B'de ise Yalan Dünya.
Çarşamba'yı Muhteşem Yüzyıl'ın alacağı zaten kesin.

Salı ve Perşembe geriye kalıyor.

Salı Öyle Bir Geçer Zaman Ki kan kaybetse de bir sezon daha yeri kesin bence.
Perşembe günü için ise Veda ve Vadi arasında olacak yarış. Bence Veda'nın şansı daha yüksek ama daha hiç görmeden bir şey demeyelim. Belki de tutmaz dizi ve Vadi zirvede olur...
İşte objektiv yorum :):)

Pazartesi günleri 'Karadayı' dizisi var. Kenan İmirzalıoğlu'nun dizileri genellikle pazartesi günleri yayınlanıyor ve 'Karadayı' diziside pazartesi günleri yayınlanacak. Kenan İmirzalıoğlu faktörüyle, 'Karadayı' dizisinin iyi reytingler alacağını düşünüyorum.

Salı günleri 'Son Yaz' dizisi iyi gidebilir ama işinin zor olacağını düşünüyorum. Hazal Kaya'nın olmasının artı olacağını düşünüyorum. Hazal Kaya, 'Adını Feriha Koydum' dizisiyle büyük bir kitle oluşturmuş bir isim. 'Uçurum' dizisinin Salı günleri PT2'de yayınlandığında iyi reytingler aldığını söyleyebilirim ama vasat reytingler alacaktır.

Çarşamba günleri 'Benim İçin Üzülme' dizisinin vasat reytingler alacağını, işinin çok zor olacağını düşünüyorum. Mahsun Kırmızıgül'ün dizisi olduğunuda söylemek lazım.

Perşembe günleri 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin iyi reytingler alacağını düşünüyorum. Hem son sezonu olduğu için, hem heyecanlı, maceralı bölümlere yer verecekleri için zirvede yer alacağını düşünüyorum.

Cuma günleri 'Huzur Sokağı' dizisi yayınlanacak. İyi bir gün seçimi yaptıklarını söyleyebilirim ama tutma ihtimalini çok fazla yüksek bulmuyorum.

Cumartesi günleri 'Hayat Devam Ediyor' dizisi yayınlanacak. Çok farklı, alışmadığımız günlerde ekrana gelecek. Yavaş yavaş düşüşe geçeceğini düşünüyorum. Ardından ekrana gelecek olan, 'Alev Alev' dizisinin işi çok zor olacak.

Pazar günleri 'Krem' dizisinin işi çok zor olacak ve böyle dizilerin pek tutmadığını görüyorum. 'Krem' dizisininde aynı şekilde tutmayacağını düşünüyorum. Acun Ilıcalı'nın programları karşısında işi çok zor olacak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
benim için üzülmenin gün seçimi kötü olmuş. gerçi her gün zorlu ama kuzey güneyin arkasından 3. olur :)

Benim İçin Üzülme dizisi Çarşamba değil kesinlesmedi daha bu arkadas kendi tahminlerini yazmıs bence Atv Alemin Kıralı dizisini çarşmabaya koyacaktır komedi dizileri izlenir çarşamba ama drama dizileri sanmıyorum. Benim İçin Üzülme çarsamba olacaksa 22.45 olur ama bence baska bir gün de yayınlanacak

Heral'de saka yapiyosun Emre , komedi dizileri Carsamba izlenmez , Ha Babam Uzay , Yetenek Sizsiniz Turkiye , Cocuklar Duymasin , HBU 6'dan 2-3'e dustu , YST 10'dan 5'lere dustu , CD 10'lardan 3'lerde , bence drama'lar ilzenir zaten Yaprak Dokumu'de , Muhtesem Yuzyil , Kuzey Guney , Sakarya Firat izleniyo onlar komedi degil , Alemin Kirali 4 reyting alir en cok.

Son düzenleme:
Heral'de saka yapiyosun Emre , komedi dizileri Carsamba izlenmez , Ha Babam Uzay , Yetenek Sizsiniz Turkiye , Cocuklar Duymasin , HBU 6'dan 2-3'e dustu , YST 10'dan 5'lere dustu , CD 10'lardan 3'lerde , bence drama'lar ilzenir zaten Yaprak Dokumu'de , Muhtesem Yuzyil , Kuzey Guney , Sakarya Firat izleniyo onlar komedi degil.

Ama bu kadar dram arasına komedi girse iyi bir alternatif olur izlemeyenler için

Alemin Kıralı sevilen bir dizi bakarsın iyi sonuçlar alır 3-4 alsa kanalı 1 sezon idare eder, bekleyip göreceğiz ama Benim İçin Üzülme çarşamba olacağını zannetmiyorum

Evet komedi gelse iyi olur , 3-4 reyting alsa da iyi , benim demek istedigim ki Cumartesi , Pazar daha cok komedi gunu , hafta ici komediler pek yok , Pazartesi , Persembe , Cuma ama 3-4 reyting alir bence de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...