Nasıl yok Yoksa Admin Sende mi Kanal d cisinHiçbir dizinin zirve şansı yok bence. İçlerinden bir dizi zirvede olursa o da Kurtlar Vadisi Pusu olur.
Nasıl yok Yoksa Admin Sende mi Kanal d cisin
Yav hehe Ben Fanatik olmadığı söylemedim.Benim içimdede az da olsa Atv Sevgisi Var.Atv Candır
Siz kendiniz kanal ve dizinin ireli derece fanatigisiniz diye kim yorum yapsa onu da fanatik saniyorsunuz. Ne alaka? Gercekleri soyleyince fanatik mi oluyorsun. Gerci Vadi konusunda da Ozana katilmiyorum Aslinda o da kesin konusmamis
Yav hehe Ben Fanatik olmadığı söylemedim.Benim içimdede az da olsa Atv Sevgisi Var.Atv Candır
Nasıl yok Yoksa Admin Sende mi Kanal d cisin
İşte objektiv yorumKanal D ile ilgili bir şey söylemedim ben.
Pazartesi günü Fetih ile Show alır zirveyi.
Cumartesi - Pazar zaten Acun alır bir tuhaflık olmazsa.
Cuma totalde Dila Hanım ile Star alır büyük bir ihtimal. A/B'de ise Yalan Dünya.
Çarşamba'yı Muhteşem Yüzyıl'ın alacağı zaten kesin.
Salı ve Perşembe geriye kalıyor.
Salı Öyle Bir Geçer Zaman Ki kan kaybetse de bir sezon daha yeri kesin bence.
Perşembe günü için ise Veda ve Vadi arasında olacak yarış. Bence Veda'nın şansı daha yüksek ama daha hiç görmeden bir şey demeyelim. Belki de tutmaz dizi ve Vadi zirvede olur...
Salı Öyle Bir Geçer Zaman Ki kan kaybetse de bir sezon daha yeri kesin bence.
Heral'de saka yapiyosun Emre , komedi dizileri Carsamba izlenmez , Ha Babam Uzay , Yetenek Sizsiniz Turkiye , Cocuklar Duymasin , HBU 6'dan 2-3'e dustu , YST 10'dan 5'lere dustu , CD 10'lardan 3'lerde , bence drama'lar ilzenir zaten Yaprak Dokumu'de , Muhtesem Yuzyil , Kuzey Guney , Sakarya Firat izleniyo onlar komedi degil.