Atv ile Kanal D Yer Değişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendi fikirlerini ortak fikir mi sanıyon sen o dizinin neyi fenomen güldürme beni ya
senaryosu kitaptan alıntı olan ve hiçbir orjinalliği olmayan ahlaksız bir dizidir ayrıca vadi fark ata ata geçiyodu son 3-4 ay hariç rahat ol koydurtma bana reytignleri

bak aşkı memnu ömrü hayatında totalde sadece bir kez 20 reytingi geçebildi onda da agb-kanal d iş birliğinin dışında rakip makipte yoktu
vadi zamanında 20 reytinglerle dans ediyodu acaba hangisi hangisinin hiçbir zaman ulaşamadığı reytingleri almış hey gidi hey

Vadi hiç 27 almadı mesela demekki ulaşamamış.

Dediğim gibi fenomen saymıyorsun tartışmak saçma. Çünkü, çok fazla geçiyordu A/B`de. Şimdi kesin sen yine ilk sezonunu koyarsın ama ben 2. sezonundan bahsediyorum. Millet vekilleri bile finalde çabuk olan final var eve gideceğiz diyordu.

Kısacası Ok.

ne rekoru ya bırakın kendinizi tatmin etmeyi binbir gece denen dizi bile ab de 28 reyting aldı ne rekoru hangi rekor ne interneti binbirgece 2006 da aldı bu oranı o zamanda mı yaygın değildi öbgzk yaprak dökümü falan o zamanda mı yaygın değildi agb 2006-2007 sonrası tozutmuştur zaten şike yaptığı da ortaya çıktı bi de final dışında ömrü hayatında 20 reyting görmemiş dizilere rekor mekor demeyin ya ayıp vallahi ayıp

İkisi de AGB'ydi ne farklısı?
Sistem farklı değil dönem farklı.

AGB`yi şike sayanlar onun reytingleri ile övünüyorlar şu an.

Allah Aşkına şike yapsa direkt zirveye alırdı bütün dizilerini. Neden 2. yapsın.

asmalı konak ın 20 den aşağı reytingi yok adam gelmiş bi tek finalde yüksek aldı diyo Allah Allah Allah

Ok şike var şike.

Vadi de şu an 20 reyting alamıyor panpa. Demekki fenomen değil.

Eskiden aldı mı? Aşkı Memnu da finalinde almıştı ne var bunda?

ne başarmışta fenomen olmuş başarısı ne senaryosu bile çakma olan bir dizidir aşkı memnu kitaptan alıntı geçelim bu işleri

ne başarmışta fenomen olmuş başarısı ne senaryosu bile çakma olan bir dizidir aşkı memnu kitaptan alıntı geçelim bu işleri
Kitaptan alıntı çakma mı oluyor?

Halit Ziya Uşaklıgilin ölümsüz eseri diyor. Yok artık.

vadi finalde almadı onlarca kez aldı 20 ve üstü anlatamıyorum galiba

başkasına laf atarken vadinin 90 lardaki mafya oalylarını anlatarak başladığını unutma panpa

binbir gece bile ab de 28 reyting almış hahaha

Kanal D'de yayınlanan her kesime hitap eden dizileri mi sayayım?
Yoksa ATV'de yayınlanan dizileri mi sayayım?
Bana göre efsaneleşmiş en iyi dizileri Kanal D çıkarmıştır. ATV'nin de güzel dizileri oldu elbet,onlara bir lafım yok.Ama fenomen diziler hep Kanal D'den çıkmıştır,bu bir gerçek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...