ÖğrendimÜstteki üç noktalı kısma tıkla ve Spoiler'ın altına bas.
ÖğrendimÜstteki üç noktalı kısma tıkla ve Spoiler'ın altına bas.
Çok heyecanlıyım dizi için. Ben çok beğendim ilk sezonu ve daha yakın zamanda izlediğim için her detay aklımda.İlk sezonu abartıldığı kadar muhteşem bulamamıştım fakat yerli dizilerin çok üstünde olduğu da aşikar (bunu yerli dizileri küçümsemek için söylemiyorum, bütçe ve özgürlük farkları gibi detaylar önemli). O yüzden bu sezonu da hayranlıkla olmasa da ucundan takip edeceğim, umarım ilk sezondan daha kaliteli ve daha az klişe bir sezon izleriz.
Bu arada ilk yerli dizi konun hayırlı olsun.@Dosi
Çok şükür aklına gelmediBunu açmak nasıl benim aklıma gelmedi. 😱
Senin aklına gelmiş işte ne güzel.Çok şükür aklına gelmedi
İlk sezonu abartıldığı kadar muhteşem bulamamıştım fakat yerli dizilerin çok üstünde olduğu da aşikar (bunu yerli dizileri küçümsemek için söylemiyorum, bütçe ve özgürlük farkları gibi detaylar önemli). O yüzden bu sezonu da hayranlıkla olmasa da ucundan takip edeceğim, umarım ilk sezondan daha kaliteli ve daha az klişe bir sezon izleriz.
Bu arada ilk yerli dizi konun hayırlı olsun.@Dosi
Ben bir günde tüketmeyeceğim. Günlere yayacağım inşallahSenin aklına gelmiş işte ne güzel.Yarın ilk işim diziyi izlemek olacak ama konusunu unutmuştum.
Ben ilk sezonu günlere yayayım demiştim ama her bölüm sonu o kadar heyecanlıydı ki Cuma başlayıp Cumartesi bitirmiştim.Ben bir günde tüketmeyeceğim. Günlere yayacağım inşallahzaten bu ara yoğunum, sistemli bir şekilde gideceğim (umarım)
Şükür, ne zorluklarlaModern Family'yi bitirmeme az kaldı ondan sonra başlarım.Bu arada sonunda muradına ermişsin hayırlı olsun.@Dosi
Aynı ben, yalnız misafir gelmişti diye 2. Güne 4 bölüm kalmıştı, yoksa bir günde tüketiyordumBen ilk sezonu günlere yayayım demiştim ama her bölüm sonu o kadar heyecanlıydı ki Cuma başlayıp Cumartesi bitirmiştim.Yine kesin dayanamam izlerim hemen.
Bu ara sana hiç yaramamış maalesef..
Totosu beni ilgilendirmiyor biliyorsun.Bir filmde bunu totosunu görmüştüm gideri var
Ayyy neyse şu deniz marıluyla buluşun da biraz ihtiyaçlarını gidersin her gün bir oğlana yazıyorTotosu beni ilgilendirmiyor biliyorsun.
Ay bu üç etti, yanmış tutuşmuş bu iyice. 😱Ayyy neyse şu deniz marıluyla buluşun da biraz ihtiyaçlarını gidersin her gün bir oğlana yazıyor
https://twitter.com/x/status/1303796057579679744
Netflix filmi olduğu için onu herkes gördü günaydın.Bir filmde bunu totosunu görmüştüm gideri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?