Ara verdi çok uzun zamandır hiç haberleşemedik napıyor ediyor bilmiyorum ama inş diğerleriyle birlikte onuda gelir umuduyla bekliyorum@sokak sanati nerdeki?
Rahmetliyede öyle ben umudumu hep koruyorumNeyse ki Cansu'nun sahnesini gördük de kendimize geldik
Niye görüşüyormuşgibi konustun sanki
inş ikisi degelirlerRahmetliyede öyle ben umudumu hep koruyorumGelirse Bereni izlerim diye kendimce fedakarlık şey ediyorum tabi inş gelirse
Tabi senide gelene kadar çınlatıyorduk kulağınıinş ikisi degelirler
Vlla şefimiz gelirse izlicem
Sen çağır seni dinlerVlla şefimiz gelirse izlicemBen ulaşamıyorum ulaşabilirseniz iletin sende ozamana şartla kendini@Yiğitt
UlaşamıyorumkıSen çağır seni dinler
Verelim sana numarayı sen konuş.UlaşamıyorumkıSiz ulaşabilirseniz Atiye için seni bekliyormuş deyin fekadarlığımı anlar
Watsaph falanda kullanmıyorum bliyorsunuz sosyal medyalar gibiVerelim sana numarayı sen konuş.
Yapma beeee. İzlemeye karşı bir ön yargım vardı zaten. İzleyip izlememe arasında gidip geliyordum. Bu mesjaı gördüm boşa 6 saat harcayacağıma sinema izlerim daha iyi diye düşünmeye başladım.8.Bölüm - Sezon Finali
8 x 46 = 368 dakika
368\60 = 6.1saat
Ömrümden bir hiç uğruna pisi pisine giden 6.1 saat... Tamam o 6 saatte atom fiziği parçalayıp kuantum fiziğine boğulmayacaktım belki, ama o 6 saati değil bir şey yaparak, sadece uyuyarak geçirseydim bile bundan çok daha dolu dolu geçerdi. Hiç olmazsa belki daha kaliteli bir senaryoya sahip bir rüya olurdu. Ya da ne bileyim, kuru fasulyenin faydalarını araştırırdık...
Olaya yerli yabancı mantığıyla bakmıyorum, gereksiz milliyetçiliği hiç sevmem. Tam aksine bu diziyse Şahsiyet neydi? Hakan Muhafız’dan çok daha iyi olduğunu sanmıştım Atiye’nin, ancak bölümler ilerledikçe herhalde yakın bir kaliteye ulaştıklarını tahmin ediyorum.
Senaryo? Berbat ve sığ.
Oyunculuklar? Kasıntı ve yapmacık.
Kurgu? Klişenin allahı.
Yönetmenlik? Gayet düz, gelişigüzel.
Müzikler? Sırlar Dünyasından kopma, insanın içini bayan bir arkaplan ney müziğinden ibaret.
Diyaloglar? Leş, sığ, yavan, doğallıktan kmlerce uzak.
Esasında amaçları The OA tarzı bir şey yapmakmış, ama ellerine yüzlerine öyle bir bulaştırmışlar ki..
Dizide sezon geneli ve özellikle 7.ve 8.bölümde yavan ve klişe olmayan hiçbir detay yok. Doğaüstü temalı bir dizi olsa bile belli bir ağırlığı, bütünlüğü olmalıydı. Sonlara doğru açık bir şekilde Dark’tan da alacaklarını almışlar ancak sadece Dark’in gözümüze çok daha muhteşem gelmesini sağlamışlar. İkisi de aynı platformun dizisi ama aralarındaki korkunç fark...
Yahu bunlar İstanbul’dan Göbeklitepe’ye nasıl hemencecik gidiyorlar her şeyden önce? Atiye hadi hastaneden kaçtı, hocanın evine gitti hizlica toparlanıp çıktılar. İyi hoş da havalimanı detayını ben mi kaçırdım, zaten kaçak olduğu için uçakla gidemezler. Öyleyse arabayla gittiler, ama Türkiye’yi bilmeyen birisi zanneder ki İstanbul-Urfa arası yarım saat! Şimdi baktım en az 13 saatlik araba yolculuğu, aralıksız o da.
Cansu’nun senarist tarafından itirafının her ne tesadüf ise bir türlü Atiye’ye ulaşmaması (tam bir klasik Yeşilçam detayı), tam beklendiği gibi esas kötü adamın o itirafı engellemek adına Cansu’yu öldürmesi. Tabi bu arada şıp şap şıp diye olayın anında Atiye’ye kalması, gayet basit bir şekilde...Yazarken bile iç şişiyor klişe zehirlemenmesinden, daha devam edemeyeceğim.
Keyifli seyirler @MEnes
3.0/10
Başla başla. En azından kendi fikrin olsun. Tols yine abartmış.Yapma beeee. İzlemeye karşı bir ön yargım vardı zaten. İzleyip izlememe arasında gidip geliyordum. Bu mesjaı gördüm boşa 6 saat harcayacağıma sinema izlerim daha iyi diye düşünmeye başladım.Ama belki bir ihtimal başlarım. Eğer başlarsam gerisi gelecektir zaten. Hayırlısı...
Başlayacağım zaten. Sırf gömmek için olsa bile Muhafız'ı da izlemiştim, ilk sezonu en azından. Bunu da o yüzden izlerim muhakkak.Başla başla. En azından kendi fikrin olsun. Tols yine abartmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?