Ateşböceği'nin Final Tarihi Değişti!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,562
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Ateşböceği'nin Final Tarihi Değişti!

atesbocegi-dizisi-final-yapiyor-1507556704.png

Star TV'nin sevilen dizisi Ateşböceği'nin final tarihinde değişiklik!

Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Seçkin Özdemir, Nilay Deniz, Çağrı Çıtanak, Seda Güven, Belma Canciğer Müjde, Durul Bazan ve Derya Alabora'nın paylaştığı yapım, Dolunay'ın 29 Ekim'den itibaren pazar akşamları ekrana gelecek olması nedeniyle yeni gün ve saatinde izleyicisine veda edecek.

Ateşböceği, final bölümüyle 25 Ekim Çarşamba 22.30'da Star'da!
Orijinal formatta oku

Star tv diziyi ne hale getirdi ya perşembe gayet güzel gidiyordu dizi he

Star Tv'nin en sevmediğim tarafı yaz ayında 2 3 aşk dizisi sokuyor araya. Bir de hep aynı. İdeal bir is adamı sonra bir mahalle kızı falan da filan. Yani o kadar absürd oldu ki bu durum. Dizi konusunda ilerlememiz gerekirken geriliyoruz sayelerinde. Bir zahmet emek versinler de biraz bütçe ayırıp kaliteli diziler yapsalar.
Fatih dizisinde mesela kenana verilen peşin 15 milyon ile ne güzel bir dizi hazırlanırdı.

Ufak Tefek Cinayetler’in alacağı reytinglerden daha yüksek alıyor. :):)

Yazık etmiş kanal diziye...

11-12 bölümleri bakmamıştım final yapıyor dizi o yüzden o bölümleri bakmam artık bu diziye kıydı kanal yazık oldu

Hem Dolunay hem bu dizi yazda 2 gün dolsun diye yapılmış boşa işler. Boş bir senaryodan başka birşey yok.

Aynen katılıyorum diziyi harcadılar içimden küfür etmek geliyor yakın zamanda bakmadım reytingleri nasıldı
Kanal degisseydi keşke
Dizi perşembe oldukça iyiydi perşembe oynasaydı daha iyi oranlar alırdı çünkü persembenin oranları iyiydi bu kadar doğal olan bir diziyi bu duruma bırakmak starın ayıbıdır.ayrica diziyi bitiriyorsun iyide dizinin günü ayın 25 i oluyor buda yetmiyor dizi geç başlıyor izleyiciye saygısızlık yapılıyor

Dizi perşembe oldukça iyiydi perşembe oynasaydı daha iyi oranlar alırdı çünkü persembenin oranları iyiydi bu kadar doğal olan bir diziyi bu duruma bırakmak starın ayıbıdır.ayrica diziyi bitiriyorsun iyide dizinin günü ayın 25 i oluyor buda yetmiyor dizi geç başlıyor izleyiciye saygısızlık yapılıyor
Aynen protesto etmek lazim kanali kanal değiştirme şansı olsaydı diziyi bu hale getiren kendileri siyah inciden umitliler ya

Siyah incide bitecektir fazla oynamaz
Seninle Ateşböceğini yazın yorumluyorduk. Ben ağustostan itibaren hiç izlemedim. Finaline bakarım :) eski bölümlere bakmaya gerek yok ve siyah inci ilk bölüm izledim beğenmedim.
Klişenin en dibi vardı dizide :F