Ateşböceği'nin Final Tarihi Değişti!

Seninle Ateşböceğini yazın yorumluyorduk. Ben ağustostan itibaren hiç izlemedim. Finaline bakarım :) eski bölümlere bakmaya gerek yok ve siyah inci ilk bölüm izledim beğenmedim.
Klişenin en dibi vardı dizide :F
Evet ilk bölümleri oldukça yorumladık aslında iyi diziydi ama star diziye kıydı,siyah inci bu dizinin çeyreği etmez bencede aşırı klişe:A

Siyah inci AteşBöceği dizisi kadar doğal değil ayrıca aşırı klişe bir yapım olmuş
Hiç izlemedim bakmayı da düşünmüyorum o dizide hayal kırıklığına ugratsin da görsünler
Adını Sen Koy için zar zor olsada doğru adımı atmışlardı
Ateş böceğini harcadılar

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç izlemedim bakmayı da düşünmüyorum o dizide hayal kırıklığına ugratsin da görsünler
Adını Sen Koy için zar zor olsada doğru adımı atmışlardı
Ateş böceğini harcadılar

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yeter be kaç gündür dır dır yaptığınız bitiyo işte güdülmüş eşeğin davası olmaz çok meraklıysanız özelden konuşun hamamböceği üzerine

yeter be kaç gündür dır dır yaptığınız bitiyo işte güdülmüş eşeğin davası olmaz çok meraklıysanız özelden konuşun hamamböceği üzerine
Üslubuna dikkat et ayrıca sanane istediğimiz şekilde yorumlarız sen nasıl konuşuyorsun ilk başta düzgün konuş sonra eleştiri yap özelden yada burdan konusacagimızı sanamı soracagiz farkında mısın bilmiyorum ama konu zaten ateşböceği dizisinin konusu o acidan yorum yazıyoruz

Son düzenleme:
Dizi canavarı Paçman seçkin özdemir tüm hızıyla devam ediyor gelsin yeni diziler :A :A :A @xemrexxx @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60
PacManGIF.gif

Son düzenleme:
Üslubuna dikkat et ayrıca sanane istediğimiz şekilde yorumlarız sen nasıl konuşuyorsun ilk başta düzgün konuş sonra eleştiri yap özelden yada burdan konusacagimızı sanamı soracagiz farkında mısın bilmiyorum ama konu zaten ateşböceği dizisinin konusu o acidan yorum yazıyoruz
benim tepemin tasını attırma bu yorumdan cıktı artık özel konuya dödün siden baska konuşan yok