The_Erinch
Favori Üye
Bizim zamanlardan.... ortak noktalarımız çok fazla.
Daha fazla vakit ayırırsa daha çok kazanım elde edeceğine inanıyorum.
Teşekkür ederim😉Kaliteli üyelerden biri umarım dahada açılır @AteşBöceği
Elimden geldiğince ayırmaya çalışıyorum ama benim hayatım da buralardan ibaret değil malumBizim zamanlardan.... ortak noktalarımız çok fazla.
Eskilerin kıymetini şu günümüzde unutmayanları severizTeşekkür ederim😉
------
Elimden geldiğince ayırmaya çalışıyorum ama benim hayatım da buralardan ibaret değil malum
Saoll bende eskileri unutmam senide sevewrim çook
Burdan devam edelim.Sohbete.Bediş 97'de bitti Ruhsar 98'de başladı.O dizi ve biz eski dizileri konuşuyoz.Konunun dişına çıktık.Sezende yakışmazdı. Ruhsara .Yonca Sezen rekabet iyidir. @AteşBöceği
Mühürlü güller güzel diziydiTeşekkür ederim😉
------
Elimden geldiğince ayırmaya çalışıyorum ama benim hayatım da buralardan ibaret değil malum
Yonca Sezen derken anlayamadım Ruhsar'ı başkası mı oynayacaktı evet Çılgın Bediş'in de final bölümü yoktu geçen sene hepsini izledimBurdan devam edelim.Sohbete.Bediş 97'de bitti Ruhsar 98'de başladı.O dizi ve biz eski dizileri konuşuyoz.Konunun dişına çıktık.Sezende yakışmazdı. Ruhsara .Yonca Sezen rekabet iyidir
------
Mühürlü güller güzel diziydi
@Çiğdem in dediğne göre Ruhasarı Sezen oynayacaktı.Yoncada Bedişi oynadıya.Sezende misileme oynayacaktı.Sezen ve Yonca'nın arasında rekabet vardıya.Bediş Kanal D'de finali vardıda.Show da yoktu finali çünkü ekonomık krizYonca Sezen derken anlayamadım Ruhsar'ı başkası mı oynayacaktı evet Çılgın Bediş'in de final bölümü yoktu geçen sene hepsini izledim
Ben bilmiyorum ya Sezen dediğin kim soy adı yok mu bunun@Çiğdem in dediğne göre Ruhasarı Sezen oynayacaktı.Yoncada Bedişi oynadıya.Sezende misileme oynayacaktı.Sezen ve Yonca'nın arasında rekabet vardıya.Bediş Kanal D'de finali vardıda.Show da yoktu finali çünkü ekonomık kriz
Sezen aksu işteBen bilmiyorum ya Sezen dediğin kim soy adı yok mu bunun
Didem başlacak
Sezen Aksu ve Ruhsar ne alaka yaSezen aksu işte
------
Didem başlacak
Bende bilmiyom Gani müjde dedmiş @Çiğdem in yalancısıyım dediğine göreSezen Aksu ve Ruhsar ne alaka ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?