Emre Ozansoy
Moderatör
Beni de kat @pompy hikayene.Eski Periliçenin en iyi arkadaşı yapabilirim seni @AteşBöceği ismin Pakize olacak
Beni de kat @pompy hikayene.Eski Periliçenin en iyi arkadaşı yapabilirim seni @AteşBöceği ismin Pakize olacak
A diyorumO neden yabenim kocada bana Pakize diyor
------
8-Emre'ye kendini tek bir kelime ile tarif et dedim sizce ne demiştir
A:cana yakın
B:soğukkanlı
C: Mesafeli
D- Sıcakkanlı
Güzel olur, seni mahvederim.Sen Pakize ol bende Dudu@pompy
Önceki alıntılar dan kalmış sildim ama ismin kaldı o yüzden 😉Bu neden bana alıntı olarak geldi be? 😱
Benim arkamda 2 kızım 2 şapşal damadım 4 de torunum varGüzel olur, seni mahvederim.
Sihirli annemden kaynaklı Dudunun kuzeninin ismi Pakizeydi oyüzden ben Eski Periliçenin en iyi arkadaşı olarak getirmeyi planlıyorum Pakizeyi o da kötü karakter görme engelli eşini terk etmiş ve bir kızı var onuda doğumda bırakmış bunu ben yazmadım uyarladığım dizi böyle @AteşBöceğiO neden yabenim kocada bana Pakize diyor
------
8-Emre'ye kendini tek bir kelime ile tarif et dedim sizce ne demiştir
A:cana yakın
B:soğukkanlı
C: Mesafeli
D- Sıcakkanlı
Canım adımı sil ben çekildiğimi yazdım.
Benim kopyalarım varken onlar kim?Benim arkamda 2 kızım 2 şapşal damadım 4 de torunum var
Periliçe o ellisini de içeri tıksın da gör senBenim kopyalarım varken onlar kim?
Zaten içerideydik, ama bir şekilde çıktık oradan.Periliçe o ellisini de içeri tıksın da gör sen
Bu saatte 😱Ben yemek yemeye gidiyom çok yavaş ilerliyoruz 😌
Geri tıksınlarZaten içerideydik, ama bir şekilde çıktık oradan.
Ben buradayken tek cevap da olsa benden başka zirve olmazTebrik ediyorum yine bildin
@Dosi :2
@Tolstoyevski :1
@Serenat :1
@slhttnmtl :4
@The_Erinch :1
@EmreCan :1
İkinci bölümü bu, geçen hafta ilk bölümü yayınlandı.Hangi yarışma bu? Kafam karıştı?
Formattan biraz bahsetsene. Yarışmalara doymuyoruz bu ara.İkinci bölümü bu, geçen hafta ilk bölümü yayınlandı.Bilmemen normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?