Emre Ozansoy
Moderatör
Onların yazmadıklarını yaz, belki onlardan biri çıkar.Yamyam gibiler ben bunlarla başa çıkamıyorum, benden önce yazıyorlar hep.
Onların yazmadıklarını yaz, belki onlardan biri çıkar.Yamyam gibiler ben bunlarla başa çıkamıyorum, benden önce yazıyorlar hep.
Evet abi ya evine gittim geçen gün benle muhatap bile olmadı bende çarptım kapıyı geldimsusss sussss emzik gibi koynundaaaaa; ip almış boynuna asmış..duşta bile şarkı söylüyoır telefonla bakmayın sizzz @Dosi @Zeyno @Angelica @Alos @EmreCan @slhttnmtl @Tolstoyevski
Kırılmakla ne alakası var, önden söylüyorum işte kırılsam burada olur muydum.bebişşşş hemende kırılıyorsunnnn
Emre'ye sence en gereksiz icat nedir diye sordum sizce ne demiştir?
A: Telefon
B: Göz Damlası gözlüğü
C:İnternet
D:Uzayan Kaşık
B
------
C
Ateşböceği kendin bak. Hepsini sırayla deyip sonuncuda bulmuş. @Emre Ozansoy
@slhttnmtl üst üste 3 cevap vermişti sonucu beklemeden ilk cevapları gözden kaçırdın sanırım@Dosi ilk Zaten o cevabı vermiş diğerlerini görmedim bile
B
------
C
Evet, doğrudur. Elimden düşmüyor telefon.susss sussss emzik gibi koynundaaaaa; ip almış boynuna asmış..duşta bile şarkı söylüyoır telefonla bakmayın sizzz @Dosi @Zeyno @Angelica @Alos @EmreCan @slhttnmtl @Tolstoyevski
Dizi bağımlısıEvet, doğrudur. Elimden düşmüyor telefon.Ama diyorum ki "gereksiz bir icat". Eğer bulunmasa ne internet, ne telefon ne de başka bir şeyin bağımlısı olurduk.
Evet abi ya evine gittim geçen gün benle muhatap bile olmadı bende çarptım kapıyı geldim@Emre Ozansoy @slhttnmtl @Zeyno @Cervantes @Dosi @Tolstoyevski @AteşBöceği
Evet baktım gördüm ben de tepe sersemi oldum burada yetişemiyorum kalabalık olduğundan herkes 1 şık söylesin lütfenAteşböceği kendin bak. Hepsini sırayla deyip sonuncuda bulmuş. @Emre Ozansoy
Ha bak bir de bu var.Dizi bağımlısı
Bu ve bundan sonra bir tane de D var. Eğer bunlardan biri doğru olsaydı üst üste gelmiş olmayacak mıydı?
Gel düşmanım olabilirsin ama orada kalma üzülürüm bakYok ben bu yarışmada kaplumbağa gibi kaldım, izleyici olarak devam edeyim en iyisi.
@Dosi nereyeeee bak puan aldımmm sonundaEvet doğru cevap oydu😉
Telefon Tv bir araya gelince süper ikili oluyorlarHa bak bir de bu var.
Gitme yaaaaaaaaaaAaaaaAAA@AteşBöceği ve puanlarımı sil. Ben çekiliyorum. Size iyi yarışmalar @Emre Ozansoy
Hızlı ilerleme yerine sırayla yavaşca kontrol edersen daha kolay olur 😊
İşlerimi aksatmıştım
Hayır devam et , ben seni destekliyorum.@AteşBöceği ve puanlarımı sil. Ben çekiliyorum. Size iyi yarışmalar @Emre Ozansoy
İşlerimi aksatmıştım
Eğlenmek için buradayız, gitme bence.@AteşBöceği ve puanlarımı sil. Ben çekiliyorum. Size iyi yarışmalar @Emre Ozansoy
İşlerimi aksatmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?