Maskeli Fedai
Favori Üye
D diyeyimiLK 3 soruya cevap ver bari
Benim konuyla alakam bile yok ki, 0 almışım. Yarışmada olduğumu bilmiyordum.@Dosi : 1
@Emre Ozansoy : 0
@Gerekli24 : 0
@Mircan Saye : 0
@Maskeli Fedai : 0
@Araf : 0
@serhatt : 0
Şu an haberin oldu işte, takipte kal ben etiket ederimBenim konuyla alakam bile yok ki, 0 almışım. Yarışmada olduğumu bilmiyordum.
Tamam bakalım, o sıfırı saymıyorum. Forumda olursam cevap veririm direkt.Şu an haberin oldu işte, takipte kal ben etiket ederim
Hababam için abartılıyor diyordu.. @TolstoyevskiHerkes hababam demeliydi
Kanal sahibi olarak hemen para kesiyorum. Lütfen reklam değerimiz. 7 bin euroReklamlar...
Evet D doğru cevaptı ama ilk B demiştin değiştirmişsin cevabı o yüzden @Dosi nin cevabını kabul etmek zorundayım
Kanal sahibi olarak hemen para kesiyorum. Lütfen reklam değerimiz. 7 bin euro
@Tolstoyevski ve ben sana müsade etmiştik. Böyle mi davrandım 😡Kanal sahibi olarak hemen para kesiyorum. Lütfen reklam değerimiz. 7 bin euro
@Mircan Saye edit etmiş cevabı bu yüzden problem oldu ama şu an çözüldü, cevap editlemek yasak @Mircan SayeEve cevap ne. Herkes A dedi diye de dedim. İşim çıktı
------
Niye duruldu
Yok artık yine mi bildim bunda aslında ben bir sahneden dolayı attımEvet D doğru cevaptı ama ilk B demiştin değiştirmişsin cevabı o yüzden @Dosi nin cevabını kabul etmek zorundayım
Hayırlısı bir dahaki soruyaEvet D doğru cevaptı ama ilk B demiştin değiştirmişsin cevabı o yüzden @Dosi nin cevabını kabul etmek zorundayım
Ben dosiden önve d yaptım sonra dosi d demişti@Mircan Saye edit etmiş cevabı bu yüzden problem oldu ama şu an çözüldü, cevap editlemek yasak @Mircan Saye
Evet yine bildin canımYok artık yine mi bildim bunda aslında ben bir sahneden dolayı attım