Tols un kanlı ay diye senaryosu mu varmış.😱😱😱Cevabı zaten biliyorum ama yazdığını görmedim. Tols'un senaryosu o @Tolstoyevski
Cevap hakkım elimden alındı. Neyse benden bu kadar. Sıra sizde
Tols un kanlı ay diye senaryosu mu varmış.😱😱😱Cevabı zaten biliyorum ama yazdığını görmedim. Tols'un senaryosu o @Tolstoyevski
Cevap hakkım elimden alındı. Neyse benden bu kadar. Sıra sizde
Elbette. İşte bu yüzden en iyi tanıyorum haksızlık olur dedim.bTols un kanlı ay diye senaryosu mu varmış.😱😱😱
Birazdan yeni soru geliyor soruları ben soracağım artıkYarışma çok yavaş ilerliyor. O yüzden daha devam edemem gibi. Herkese bol şans.
Bende çekildim. İki kez cevaplı paylaşıldıYarışma çok yavaş ilerliyor. O yüzden daha devam edemem gibi. Herkese bol şans.
Bir kaç soruya daha bakayım bari.Birazdan yeni soru geliyor soruları ben soracağım artık
Ben de sorular bir anda geliyor herkes cevap vermiş puan ihtimali kalmıyor.Bende çekildim. İki kez cevaplı paylaşıldı
Birini gördüm, ama diğerini görmedim bende.Bende çekildim. İki kez cevaplı paylaşıldı
Evet doğru cevap tebrik ediyorum
Sen de ver bir cevap o zamanBen de sorular bir anda geliyor herkes cevap vermiş puan ihtimali kalmıyor.
B dedim ama A da olabilir.@Maskeli Fedai A şıkkıyla doğru cevabı verdi. Şu an durum
@Dosi : 2
@Maskeli Fedai : 1
Yeni soru:
@Tolstoyevski ye gece senin için ne ifade ediyor diye sordum sizce ne demiştir?
A-Efkar
B-Sessizlik
C-Duygusallık
D-Uyku
@Dosi @AteşBöceği @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Maskeli Fedai @BARON男爵 @pompy @Aserat @Araf @serhatt
D@Maskeli Fedai A şıkkıyla doğru cevabı verdi. Şu an durum
Yeni soru:
A-Efkar
B-Sessizlik
C-Duygusallık
D-Uyku
@Dosi @AteşBöceği @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Maskeli Fedai @BARON男爵 @pompy @Aserat @Araf @serhatt
Veriyorum zaten yavaş kalıyorumEvet doğru cevap tebrik ediyorum
------
Sen de ver bir cevap o zaman
Diğeri sizler arasınsa tek benim bildiğimdiBirini gördüm, ama diğerini görmedim bende.
A@Maskeli Fedai A şıkkıyla doğru cevabı verdi. Şu an durum
Yeni soru:
A-Efkar
B-Sessizlik
C-Duygusallık
D-Uyku
Efkar ve duygusallık aynı oluyor mantıkenDuygusallık denmediyse