AT TV Yayın Hayatına Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence bu reyting işi de çok çelişkili geçecek, çok anlaşmazlıklar olacak.
@Forumdash `ın dediği gibi kanal ortakları çok fazla bir sınır getirilmeli.

Ve bu konuda da belirteyim ki, başlarda reyting sistemine katılacağım. Baktım hiçbir şey yolunda gitmiyor, kanal kalacak ve reyting sisteminden çıkacağım. :)

Bence tarafsız ve gizli denekler olmalı. :)

Hayırlı olsun tüm yapımlar kaliteli.İnşallah çok iyi reytingler alırız.Benim dizi Ramazanın her günü olacak İnşallah :) İnşallah beğenirsiniz ama çok kısa olacak.Her gün olacağı için.Sonra uzatırız

Başarılar:X Şah mat burdaymiş😱

- - - Ekleme - - -

ortak sayısı ile zaten reytingde 1.olursunuz.Hepiniz 15 vereceğiniz için:F Kanallara ortak sınırı getirilmeli:) Tehlikenin farkındamısınız @OzaN @RevaN @mrt-06 @dizi kolik @Arslan Bey

Ortak sayısıyla alakalı konuşmadım.1,2,3 hepside dizi ve program sayılarıyla alakalıydı.

Ben beğenmediğim bir bölüme 15 vermem.Ortaklık söz konusu değil ekipten olanlar o yazılanlar.Bir durum olur fikirler alınır falan.Ben kanal için hiçbirşey yapmadım,çok ekstra şeyler yapmayıda planlamıyorum.Sadece proje çıkartırım.Ortada kanal fanatikliği gibi bir durum söz konusu değil.

Ortaklık yok.Ekip var ortada.Sizin ortaklık anlayışınızla bizim ekip anlayışımız farklı.

burak neden günlerini yazmadınız artık sizinde yazdığınız kurtlar vadisi kesin perşembe olur xemrexx in ki perşembeymişte

burak neden günlerini yazdınız artık sizinde yazdığınız kurtlar vadisi kesin perşembe olur xemrexx in ki perşembeymişte

Benim ne yayın akışıyla nede başka birşeyle alakam var.Arslan Bey ekibe katılır mısın dedi katıldım.Ana işlerden yada düzenlemelerden ben sorumlu değilim.

Ortak sayısıyla alakalı konuşmadım.1,2,3 hepside dizi ve program sayılarıyla alakalıydı.

Ben beğenmediğim bir bölüme 15 vermem.Ortaklık söz konusu değil ekipten olanlar o yazılanlar.Bir durum olur fikirler alınır falan.Ben kanal için hiçbirşey yapmadım,çok ekstra şeyler yapmayıda planlamıyorum.Sadece proje çıkartırım.Ortada kanal fanatikliği gibi bir durum söz konusu değil.

Ortaklık yok.Ekip var ortada.Sizin ortaklık anlayışınızla bizim ekip anlayışımız farklı.

Yapılan oylamalar tam oturdugunda görecez zaten.Herkes kendi kanalında yada içinde bulundugu projeye yuksek puan verecektir.İnş yanılırım:X