Aslan, Şampiyonluğa İnan'dı: 1-0

Keşke 1-1 bitseydi maç, GS iyi gidiyor. Şampiyonluğa oynayacak tek takım şuan.

FB ve BJK daha dezavantajlı. Bakalım neler olacak, sona doğru gidiyoruz. :)

GS mutlak gol kaçırıyor, eski oyuncusu Hasan Kabze ise o anda kahroluyor.@sürgünüm
CEgTC6IWEAIDEHn.jpg:large

GS mutlak gol kaçırıyor, eski oyuncusu Hasan Kabze ise o anda kahroluyor.@sürgünüm
Hasan Kabze uzun saçlı birisi.O yüzden her hangi bir pozisyon sonrası heyecandan elleriyle saçını geriye itmesi çoğu futbolcuda görünen bir durum. En basitinden halı sahada maç sık sık maç yapanlara sorursan onlar da bunu doğrular.Refleks gibi bir şey,bunu kendi takımımı korumak için değil öyle olduğu için söylüyorum hareketlere bakarsanız anlaşılıyor zaten:):)
Hayati bir 3 puan oldu,artık her hafta final gibi her alınacak 3 puan şampiyonluk demek.Kabus gibi başladığımız bir sezonu şampiyon gibi tamamlamak efsane olacak İnşallah.Bütün galatasaraylı arkadaşlarımı gönülden kutlarım.

Son düzenleme:
Hasan Kabze gerekli cevabı vermiş. Galibiyetimizi çekemeyenlere. :):) Bu işler o kadar basit değil. İnsanlara çamur atmak bu kadar kolay olmamalı.

CEgpz7JUIAAxccC.jpg

aga yapma bunu Allah aşkına adam üstte de cevap vermiş zaten bu iftiraya girer yapma
koymuşsun bi resim orda saçını düzeltiyor olabilir golün kaçmasına seviniyor olabilir yani böyle bişey yapınca elinize ne geçecek
kimse kusura bakmasın da o şike işlerine biz değil fener bakıyor bizim bu tür şeylerle işimiz olmaz çıkar aslanlar gibi oynarız

maça gelince dün o kadar hastaydım ki özeti bile izleyemedim bugün geniş özeti izlerim açıkçası 84 e kadar 0-0 gelmesi olmadı erkenden bastırıp atmamız lazım bu saatten sonra kaybedilecek 1 puan şampiyonluğun gitmesi anlamına gelir
son olarakta bu hafta fenerin puan kaybetmesini bekliyorum haydi sivas be haydi

son olarak ligin ilk yarısında cüneyt çakır denen hakem yüzünden fener maçında taçtan yediğimiz gol yüzünden averajda fener önümüzde yani fenerle aynı puanda olursak fener şampiyon olacak bunun hesabını kim verecek

eğer o şikeli golü vermeseydi ilk maç 2-0 yenmiştik kadıköyde 1-0 yenildik ikili averajda önde olacaktık ama 1 metre taça çıkmış golü verince cüneyt ikili averaj eşitlendi genel averajda da fener çok önümüzde
İnşallah iş oraya kalmaz ama böyle bişey olursa bunun hesabını başta cüneyt çakır olmak üzere fenerasyona sorarız!!!

aga yapma bunu Allah aşkına adam üstte de cevap vermiş zaten bu iftiraya girer yapma
koymuşsun bi resim orda saçını düzeltiyor olabilir golün kaçmasına seviniyor olabilir yani böyle bişey yapınca elinize ne geçecek
kimse kusura bakmasın da o şike işlerine biz değil fener bakıyor bizim bu tür şeylerle işimiz olmaz çıkar aslanlar gibi oynarız

maça gelince dün o kadar hastaydım ki özeti bile izleyemedim bugün geniş özeti izlerim açıkçası 84 e kadar 0-0 gelmesi olmadı erkenden bastırıp atmamız lazım bu saatten sonra kaybedilecek 1 puan şampiyonluğun gitmesi anlamına gelir
son olarakta bu hafta fenerin puan kaybetmesini bekliyorum haydi sivas be haydi

son olarak ligin ilk yarısında cüneyt çakır denen hakem yüzünden fener maçında taçtan yediğimiz gol yüzünden averajda fener önümüzde yani fenerle aynı puanda olursak fener şampiyon olacak bunun hesabını kim verecek

eğer o şikeli golü vermeseydi ilk maç 2-0 yenmiştik kadıköyde 1-0 yenildik ikili averajda önde olacaktık ama 1 metre taça çıkmış golü verince cüneyt ikili averaj eşitlendi genel averajda da fener çok önümüzde
İnşallah iş oraya kalmaz ama böyle bişey olursa bunun hesabını başta cüneyt çakır olmak üzere fenerasyona sorarız!!!​
Sorun tabi aga sizin lehinize hic hakem hatasi olmadi zaten; once veysel sonra hasan kabze haftayada servet siz isinizi bilirsiniz :D icini rahatlatayim gs bu saatten sonra imkani yok sampiyonlugu birakmaz tersinin olmasini o tactan golle sampiyon olmayi cok istesemde malesef biz o treni kacirdik 33.haftada sampiyonlugunuzu ilan edersiniz