Onu bilemeyiz aga kahrolma değil de bu pozisyonu nasıl verdik diye kızmış olabilir boşuna günahını almaGS mutlak gol kaçırıyor, eski oyuncusu Hasan Kabze ise o anda kahroluyor.@sürgünüm
![]()
aga merak etme maçı izledim konya ya bir faydası olmadı kaç tane atağı başlamadan ezdi vebali boynuna ben gördüğümü söylüyorumOnu bilemeyiz aga kahrolma değil de bu pozisyonu nasıl verdik diye kızmış olabilir boşuna günahını alma
Hasan Kabze uzun saçlı birisi.O yüzden her hangi bir pozisyon sonrası heyecandan elleriyle saçını geriye itmesi çoğu futbolcuda görünen bir durum. En basitinden halı sahada maç sık sık maç yapanlara sorursan onlar da bunu doğrular.Refleks gibi bir şey,bunu kendi takımımı korumak için değil öyle olduğu için söylüyorum hareketlere bakarsanız anlaşılıyor zatenGS mutlak gol kaçırıyor, eski oyuncusu Hasan Kabze ise o anda kahroluyor.@sürgünüm
![]()
aga yapma bunu Allah aşkına adam üstte de cevap vermiş zaten bu iftiraya girer yapmaGS mutlak gol kaçırıyor, eski oyuncusu Hasan Kabze ise o anda kahroluyor.@sürgünüm
![]()