Adamı ülkeden şutlamişlar mı neydi en son da neden bu sayfada isyan ettinalmanları kınıyorum tayyip amcam tez vakitte savaş ilan etmeli oralara .ss @destere @mrt-06 @Forumdash @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 50013
Adamı ülkeden şutlamişlar mı neydi en son da neden bu sayfada isyan ettinalmanları kınıyorum tayyip amcam tez vakitte savaş ilan etmeli oralara .ss @destere @mrt-06 @Forumdash @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 50013
zönkAdamı ülkeden şutlamişlar mı neydi en son da neden bu sayfada isyan ettin![]()
Ay Emre sen eskiden yurt dışı haberleriyle ilgili konular açıyordun. Şimdi şu sıralar hiç açmıyorsun gibime geliyor? Bu dizi şimdi kaç ülkede yayınlanıyor sen bilirsin? Hoş izlemiyorum ama yurt dışı satışlarının iyi olacağı düşüncesindeydim ben o yüzden soruyorum.asla vazgeçmem polonyada fgsn den çok izleniyormuş şu sıralar dön de @Bully e nanik yapalım @mrt-06@Yiğitt @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Çiğdem- @dizi kolik
yeni dizilerden izlenen pek yok eski dizilerin izlendiğini zaten kaç kere haber yaptım tekrar tekrar yapmaya gerek yok :Ay Emre sen eskiden yurt dışı haberleriyle ilgili konular açıyordun. Şimdi şu sıralar hiç açmıyorsun gibime geliyor? Bu dizi şimdi kaç ülkede yayınlanıyor sen bilirsin? Hoş izlemiyorum ama yurt dışı satışlarının iyi olacağı düşüncesindeydim ben o yüzden soruyorum.![]()
AFK'yi ve A.Ş.K.'ı biliyorum zaten. Benim esas merak ettiğim Maral, onunla ilgili de çok fazla haber ve hakkında iyi yorumlar görüyorum... Böyle yayınlandığı ülkelerin toplu listesi yok mu hiç?yeni dizilerden izlenen pek yok eski dizilerin izlendiğini zaten kaç kere haber yaptım tekrar tekrar yapmaya gerek yok :bu dizi genele göre iyi gidiyor hatta şu ankiler içinde paramparça-ohb-karagülden sonra 4. diyebilirim
bu arada şu sıralar perulular afk ye bayılıyor her gün bölüm yayınlanırken sosyal medyada rekor kırdı haberleri geliyor![]()
maralı birkaç ülkede duydumAFK'yi ve A.Ş.K.'ı biliyorum zaten. Benim esas merak ettiğim Maral, onunla ilgili de çok fazla haber ve hakkında iyi yorumlar görüyorum... Böyle yayınlandığı ülkelerin toplu listesi yok mu hiç?![]()
Aynen 17 bölüm sürdü ama o Acun'un adiliğinden kaynaklanıyor. 😛 Survivor yüzünden diziye erken sezon finali yaptırdığı gibi bir de 26 bölümlük sözleşmeye uymadı. Yani oyuncuları ikna edebilmesinin bir sebebi de 26 bölüm için anlaşmış olmalarıydı ama Acun'un muhteşem yayın akışı yüzünden 17'de bitti.maralı birkaç ülkede duydumortadoğuda yayınlandıysa bile herhalde bitirmişlerdir zaten 17 bölümdü galiba
![]()
knousu var mı bilmiyorum senin kanalın kış güneşi dizisi de yurtdışında yayınlanmaya başlamaış romanyada iyi reytingler alıyorŞimdi Uçankuş TV'de Türk Malı'nı izlerken fark ettim. İclal Türk Malı'nda oynamış, postacı rolünde. Ne kadar da tıfıl gözüküyor.![]()
Burada değerini bilmeyenler utansın.knousu var mı bilmiyorum senin kanalın kış güneşi dizisi de yurtdışında yayınlanmaya başlamaış romanyada iyi reytingler alıyor![]()
o adamon torpili nereden hiç bilmiyorum hep iyi şirketlerle çalışlıyor ücreti de çok yüksekBurada değerini bilmeyenler utansın.Gerçi ben pek sevememiştim, adı aklıma gelmedi başrol adamın oyunculuğunu beğenmiyorum.
İllucu olmasın, İllu uzmanı prof doktor @Forumdash 'a bir sormak lazım.o adamon torpili nereden hiç bilmiyorum hep iyi şirketlerle çalışlıyor ücreti de çok yüksek![]()
Ayinlerimize onu davet eden konsey utansın ne diyimİllucu olmasın, İllu uzmanı prof doktor @Forumdash 'a bir sormak lazım.![]()