Show Asla Vazgeçmem - Dizi Yorumları

ASLA VAZGEÇMEM 31. BÖLÜM FRAGMANI

Kösem'i Youtube'de de geçmişiz. :A @xemrexxx

Asla Vazgeçmem 31. Bölüm: 979.516
Kösem 7. bölüm: 957.616

Umarım Yeter etkilemez ya tekrarları iyi gidiyor, birde Kördüğüm başlıyor. .ss Sultan ortağın bir evi yaksa mı acaba bu hafta. :F

Umarım Yeter etkilemez ya tekrarları iyi gidiyor, birde Kördüğüm başlıyor. .ss Sultan ortağın bir evi yaksa mı acaba bu hafta. :F
önemli olan reyting vadi internette uçtukça reytinge çöktü dikkat et:A

Sultan ortağı kim be :A

Burada da olaylar olaylar.İclal çocuğuna hap içirtti zorla kocasını görebilmek için

önemli olan reyting vadi internette uçtukça reytinge çöktü dikkat et:A
Zaten her hafta 1 milyon küsür izleniyor da bu hafta 2 yeni dizi var bakalım neler olcek. :A Sen bunu izlemiş miydin? Ben Ayşegül Günay'ı soğuk biri sanıyordum, almış yanına parlağı. :F

Sultan ortağı kim be :A

Burada da olaylar olaylar.İclal çocuğuna hap içirtti zorla kocasını görebilmek için
Emre Aytül'ü bilmez diye önceki dizisinin adıyla söylüyorum. :A

Fragman süper olmuş. :D @xemrexxx Amine mimik yapamıyor diyordun şu fragmanı izle ve dediklerinden utan Meryem'den daha çok mimik yapmış kız. :A

Son 12 bölüm. :T

Kösem oyuncu alacağına şu dizinin fragman editörlerini alsın. Fragman dediğin böyle olur. :A @xemrexxx

45. BÖLÜM FRAGMANI;

Poyraz Karayel'de Ufuk karakterini canlandıran adam AV'ye transfer olmuş. Önemli bir rolde miydi birde fotosunu atsana ben Ufuk mufuk çıkaramadım. :F @xemrexxx

konuk gibi bişiydi 5-6 bölüm oynadı :D
Ben de önemli biri sandım hani her hafta ölenlerden birisi olabilir diye düşündüm. :A

Yalnız bu adam bana başka yerlerden tanıdık geliyor, çok ilginç siması o kadar tanıdık ki. (b)

tehlike.jpg