önemli olan reyting vadi internette uçtukça reytinge çöktü dikkat etKösem'i Youtube'de de geçmişiz.@xemrexxx
Asla Vazgeçmem 31. Bölüm: 979.516
Kösem 7. bölüm: 957.616
Umarım Yeter etkilemez ya tekrarları iyi gidiyor, birde Kördüğüm başlıyor. .ss Sultan ortağın bir evi yaksa mı acaba bu hafta.![]()
Kösem'i Youtube'de de geçmişiz.@xemrexxx
Asla Vazgeçmem 31. Bölüm: 979.516
Kösem 7. bölüm: 957.616
Umarım Yeter etkilemez ya tekrarları iyi gidiyor, birde Kördüğüm başlıyor. .ss Sultan ortağın bir evi yaksa mı acaba bu hafta.![]()
sultan ortağımı tanımıyon mı cahil misin sen?Sultan ortağı kim be
Burada da olaylar olaylar.İclal çocuğuna hap içirtti zorla kocasını görebilmek için
Zaten her hafta 1 milyon küsür izleniyor da bu hafta 2 yeni dizi var bakalım neler olcek.önemli olan reyting vadi internette uçtukça reytinge çöktü dikkat et![]()
Emre Aytül'ü bilmez diye önceki dizisinin adıyla söylüyorum.Sultan ortağı kim be
Burada da olaylar olaylar.İclal çocuğuna hap içirtti zorla kocasını görebilmek için
zümrüt ten bişiler kapmıştırZaten her hafta 1 milyon küsür izleniyor da bu hafta 2 yeni dizi var bakalım neler olcek.Sen bunu izlemiş miydin? Ben Ayşegül Günay'ı soğuk biri sanıyordum, almış yanına parlağı.
Emre Aytül'ü bilmez diye önceki dizisinin adıyla söylüyorum.![]()
Yilaaann.ssFragman süper olmuş.@xemrexxx Amine mimik yapamıyor diyordun şu fragmanı izle ve dediklerinden utan Meryem'den daha çok mimik yapmış kız.
motor ne güzel çıktıSon 12 bölüm.
Kösem oyuncu alacağına şu dizinin fragman editörlerini alsın. Fragman dediğin böyle olur.@xemrexxx
45. BÖLÜM FRAGMANI;
Yumruk sahnesi varken oraya mı takıldın işte bu yüzden seni TOTAL örgütüne almıyoruz.motor ne güzel çıktı![]()
konuk gibi bişiydi 5-6 bölüm oynadıPoyraz Karayel'de Ufuk karakterini canlandıran adam AV'ye transfer olmuş. Önemli bir rolde miydi birde fotosunu atsana ben Ufuk mufuk çıkaramadım.@xemrexxx
Ben de önemli biri sandım hani her hafta ölenlerden birisi olabilir diye düşündüm.konuk gibi bişiydi 5-6 bölüm oynadı![]()
birçok total dizide oynamışBen de önemli biri sandım hani her hafta ölenlerden birisi olabilir diye düşündüm.
Yalnız bu adam bana başka yerlerden tanıdık geliyor, çok ilginç siması o kadar tanıdık ki.
![]()
Aaa harbi birçok dizisini izlemişim ama Kavak Yelleri'nden çıkaramadım herhalde Aslı'nın yurtta kaldığı sezon diziye girmişti.