Show Asla Vazgeçmem - Dizi Yorumları

İki takılayım dedim eski elem keder havama girmem lazım. :F O da gizli Beren fanıdır eski mesajlarını bir incelesen aman Yarabbim dersin Beren bunun nişanlısı. :A

Eski Berenciler yok artık. Kaliteli insanları alıyoruz artık BSFC :Z
Şimdi Sinemaya giriyorum. Sen kuş ben çıkınca cevap veririm.:F

Sezon finalinin son sahnesine ve yeni sezonun ilk sahnesine bakin komedi dizisi gibi

Tolgahan yine yememiş içmemiş çocuk yapmış. :F Birde adam hacca gitti kaç kez. :F

Karısından bir çocuk, Amine hamileyim diyor, asıl karısı da hamile kalmış. :F @xemrexxx @sokak sanati Ayşegül Günay'ın yine kurtulması gereken bir sürü çocuk oldu. :A

Tolgahan yine yememiş içmemiş çocuk yapmış. :F Birde adam hacca gitti kaç. :F

Karısından bir çocuk, Amine hamileyim diyor, asıl karısı da hamile kalmış. :F @xemrexxx @sokak sanati Ayşegül Günay'ın yine kurtulması gereken bir sürü çocuk oldu. :A
adamın çocuklarını toplasak ordu kurarız :F

Gelecek dizisinde kısır birini canlandırır umarım. :A

Nasıl yani ben karısıyım diyordu fragmanlarda. :F Amine ile imam nikahı kıymadı mıydı? Ben pek olaya vakıf değilim sadece şu Elmas'ın sahnelerine bakıyorum kadın acayip bir şey her yerinden entrika saçılıyor. :F

Yok Amine ile gerçekten evlendi ben öyle biliyorum öyle değil mi :F

Tolgahan yine yememiş içmemiş çocuk yapmış. :F Birde adam hacca gitti kaç kez. :F

3 karşı mı var.😱 Hayır Lale Devrinde eşleri ölüyordu masum kalıyordu burada hepsi yaşıyor hatta komada ki bile diriliyor.:F