zaten TUBA&ENGİN FAN isimli kullanıcı biizm foruma üye forumdaki kpa haberleri neden patlıyor sanıyorsunhahah komedi ya.Şuan bile izliyor olabilirler bizi.
![]()
zaten TUBA&ENGİN FAN isimli kullanıcı biizm foruma üye forumdaki kpa haberleri neden patlıyor sanıyorsunhahah komedi ya.Şuan bile izliyor olabilirler bizi.
![]()
ayol adamlar benden bahsediyor adımın geçtiği şeyleri paylaşmam yasak mı@xemrexxx bizi mahkemeye verirler ha dikkatli olalım.![]()
Artis😎pis oyunlar demişken fan girllerim var benim biliyor musunhepsi @Çiğdem- kılıklı
@sokak sanati @mrt-06 @vadikızı @MelankoliK Ekli dosyayı görüntüle 46057 Ekli dosyayı görüntüle 46058 Ekli dosyayı görüntüle 46059 Ekli dosyayı görüntüle 46060 Ekli dosyayı görüntüle 46061 Ekli dosyayı görüntüle 46062 Ekli dosyayı görüntüle 46063 Ekli dosyayı görüntüle 46064 Ekli dosyayı görüntüle 46065
Hee o kişi mizaten TUBA&ENGİN FAN isimli kullanıcı biizm foruma üye forumdaki kpa haberleri neden patlıyor sanıyorsun![]()
Onu demiyom bıyıklı falan dedik 1 yıl hapis yeriz.ayol adamlar benden bahsediyor adımın geçtiği şeyleri paylaşmam yasak mı![]()
tüm gün tweet atmaktan bıyıklarını aldırmaya vakitleri kalmaz beOnu demiyom bıyıklı falan dedik 1 yıl hapis yeriz.![]()
Hahahahaaa yarın yine tweet bombardımanı yaşayacan şimdiden gazan mübarek olsun uğraşırın.tüm gün tweet atmaktan bıyıklarını aldırmaya vakitleri kalmaz be![]()
hep bpmbardıman yapıyorlarç oğunu engelledim ya da onalr beni engelledi göremiyom artıkHahahahaaa yarın yine tweet bombardımanı yaşayacan şimdiden gazan mübarek olsun uğraşırın.![]()
Hani engellemiyordun iyi geliyordu çırpınışlarını görmek.hep bpmbardıman yapıyorlarç oğunu engelledim ya da onalr beni engelledi göremiyom artık![]()
durmadan mesaj atıyorlar yok uğraşamamHani engellemiyordun iyi geliyordu çırpınışlarını görmek.![]()
![]()
Engellemek en iyi çözüm başka hesaptan onları takip et ajanlık yap.durmadan mesaj atıyorlar yok uğraşamam![]()
pis oyunlar demişken fan girllerim var benim biliyor musunhepsi @Çiğdem- kılıklı
@sokak sanati @mrt-06 @vadikızı @MelankoliK Ekli dosyayı görüntüle 46057 Ekli dosyayı görüntüle 46058 Ekli dosyayı görüntüle 46059 Ekli dosyayı görüntüle 46060 Ekli dosyayı görüntüle 46061 Ekli dosyayı görüntüle 46062 Ekli dosyayı görüntüle 46063 Ekli dosyayı görüntüle 46064 Ekli dosyayı görüntüle 46065
romanya kanalı işte geçen faruk turguta reytingini attığım kanal .ss
Peki bu kanal nerenin.romanya kanalı işte geçen faruk turguta reytingini attığım kanal .ss
bu bir yerin kanalı değil sadece altyaız eklemişlerPeki bu kanal nerenin.
Asla Vazgeçmem'in sezon finali Youtube'de 2 Milyonu, Show TV'nin internet sitesinde 1 Milyonu geçmiş. Amine Gülşe'ciğim sizin Beren'e nanik yapacak gibi TOTAL'de.bu bir yerin kanalı değil sadece altyaız eklemişlerdizi sitesinden de indirip yüklemiş olabilirler
![]()
Asla Vazgeçmem'in sezon finali Youtube'de 2 Milyonu, Show TV'nin internet sitesinde 1 Milyonu geçmiş. Amine Gülşe'ciğim sizin Beren'e nanik yapacak gibi TOTAL'de.@xemrexxx @sokak sanati
Kösem 1 Ekim'de başlıyor demi?![]()
İki takılayım dedim eski elem keder havama girmem lazım.Ayy bari sen başlama.
Ayrica Emre ile Beren ne alaka![]()