hhahaha @xemrexxx in kafasına geçirİCEM oklavayı ayoll hep onun bası altından çkıyor bunlarBen çiğdem için dediklerini diyorum çarpıtma yorumumu beee
Amannnn sende hemen atla hazırsın cadı nee olacak
hhahaha @xemrexxx in kafasına geçirİCEM oklavayı ayoll hep onun bası altından çkıyor bunlarBen çiğdem için dediklerini diyorum çarpıtma yorumumu beee
Amannnn sende hemen atla hazırsın cadı nee olacak
kiz sapiklik sizin içinizde var ben napayimBenim yerimede vur o totoşaaaa
İki ovvurop isim. .ssıyyy murat gibi bir adamın bu erken yaşta pörsümüş aslıyla ne işi olur ayoll anlamadığım birşey son 1 yıldır gerçekten
@destere @mrt-06 @Harunnn60 @Bully @cookies @xemrexxx @sokak sanati
kiz sapiklik sizin içinizde var ben napayim
hhahah aa çünkü @destere de benle aynı düşünüyor ayoll
kavak yellerinde tüm çocuklar aynı kaldı sadece aslı pörsüdü dizi bitmeden hemde şimdi 2 foto paylaşıcam 2 resim arasında 15 yaş var yanı iki resimi ayrı kişiler olarak düşünelim aslı 2.fotosunda kendisinin annesi rolunde oynayabilirmiş@xemrexxx @Harunnn60 @cookies @Bully
Şahsıma soruyorsan şayet Aslı hanımefendinin gölgesi bile yeter fakat iki halinden günümüzde olanı daha güzel yani ikinci fotoSaç stilinden dolayı öyle görünüyordur
Neyse konumuz o değil ben sana diyorum ki Aslı Enver'in şu anki hali o zamankinden daha iyi sen pörsümüş diyorsun kıza@destere de öyle düşünüyorsa zevksizdir zaten Lagertha varken Aslaug'u beğenen bir insandan ne beklersin ki
Ben bu konuda bilirkişilere danışmak istiyorum. @sürgünüm abiye çok güvenirim bu konuda. Ve diğer sıvacılar @MEnes ile @Doğu ya da soralım
Aslı Enver'in Kavak Yelleri zamanındaki şu hali mi?
Yoksa yakın zamandaki şu hali mi daha güzel?
Şahsıma soruyorsan şayet Aslı hanımefendinin gölgesi bile yeter fakat iki halinden günümde olanı daha güzel yani ikinci foto
Onlar baksın dalgasınaBen de aynı şekilde düşünüyorum yıllar geçtikçe daha da güzelleşiyor Aslı hanımefendiAma bazı kıskanç kızlara göre pörsümüş, öyle diyorlar
Kartlaşmış ayollSaç stilinden dolayı öyle görünüyordur
Neyse konumuz o değil ben sana diyorum ki Aslı Enver'in şu anki hali o zamankinden daha iyi sen pörsümüş diyorsun kıza@destere de öyle düşünüyorsa zevksizdir zaten Lagertha varken Aslaug'u beğenen bir insandan ne beklersin ki
Ben bu konuda bilirkişilere danışmak istiyorum. @sürgünüm abiye çok güvenirim bu konuda. Ve diğer sıvacılar @MEnes ile @Doğu ya da soralım
ama hogathayı denek olarak kullanıyorum hangi kıza küfretse o kız güzel ve kaliteli demektirSaç stilinden dolayı öyle görünüyordur
hhahahah @destere ye iftira atma beee artık kanmıyorum senin iftiralarına ben
Kesin kes ikinci hali daha güzel. Bakma sen @Çiğdem- e onun güzel olan kızlara garezi var biliyorsun. Ona kalsa herkes pörsüyecek.Saç stilinden dolayı öyle görünüyordur
Hhahah sizin gözünze çimanto kaçmış bence oyüzden doğru göremiyorsunuz ayoll ben kartlaşmış diyorsam öyledir : AKambersiz düğün olduğu nerede görülmüş. Tabi ki gelip sıvamı yapıp çıkacağım.
Şantiyelerde olduğum doğrudur staja başladım malum.Hhahah sizin gözünze çimanto kaçmış bence oyüzden doğru göremiyorsunuz ayoll ben kartlaşmış diyorsam öyledir : A
Şantiyelerde olduğum doğrudur staja başladım malum.Ama gözüme çimento kaçması mümkün değildir çimento olmaz beton hazır gelir bize.Yani gözümüz iyi görüp seçer her daim.
Hhahaha amann şıracının şahiti bozacı bee sıvacılar birbrinizi tutucaksınız tabikide dördünüzü 1 kişi olarak görüyorum ben oyüzden başka şahit bulmalısınız ayollGördüğün üzere aklın yolu bir. Sen bence git bir göz doktoruna görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?