Aslı Enver ve Murat Boz Ayrılık İddialarına Fotoğraf Paylaşarak Yanıt Verdi

Saç stilinden dolayı öyle görünüyordur

Neyse konumuz o değil ben sana diyorum ki Aslı Enver'in şu anki hali o zamankinden daha iyi sen pörsümüş diyorsun kıza
@destere de öyle düşünüyorsa zevksizdir zaten Lagertha varken Aslaug'u beğenen bir insandan ne beklersin ki

Ben bu konuda bilirkişilere danışmak istiyorum. @sürgünüm abiye çok güvenirim bu konuda. Ve diğer sıvacılar @MEnes ile @Doğu ya da soralım

Aslı Enver'in Kavak Yelleri zamanındaki şu hali mi?

Yoksa yakın zamandaki şu hali mi daha güzel?

Şahsıma soruyorsan şayet Aslı hanımefendinin gölgesi bile yeter fakat iki halinden günümüzde olanı daha güzel yani ikinci foto

Son düzenleme:
Şahsıma soruyorsan şayet Aslı hanımefendinin gölgesi bile yeter fakat iki halinden günümde olanı daha güzel yani ikinci foto

Ben de aynı şekilde düşünüyorum yıllar geçtikçe daha da güzelleşiyor Aslı hanımefendi
Ama bazı kıskanç kızlara göre pörsümüş, öyle diyorlar

Ben de aynı şekilde düşünüyorum yıllar geçtikçe daha da güzelleşiyor Aslı hanımefendi
Ama bazı kıskanç kızlara göre pörsümüş, öyle diyorlar
Onlar baksın dalgasına
Saygıdeğer Aslı Hanımefendi diyecekler

Kartlaşmış ayoll

ama hogathayı denek olarak kullanıyorum hangi kıza küfretse o kız güzel ve kaliteli demektir
o yüzden her foruma bir @Çiğdem- lazım
resimdeki kıza bakmadan hogathaya bak onun tepkisine göre resimdeki kızın kalitesini onayla

Aynen teyze hatta @destere dedi ki totoma kaş göz çizsem çiğdemden güzel olur dedi @denizz19 da şahit_

hhahahah @destere ye iftira atma beee artık kanmıyorum senin iftiralarına ben

emre yine kendi fantazilerine alet etmiş beni
ama bir denemek lazım tabiki? acaba harbiden kaş göz çizsem nasıl bişey olur
bunu deneyip fotokopi makinasına oturmak lazım anca o şekilde görürüz yeni portremizi

Kesin kes ikinci hali daha güzel. Bakma sen @Çiğdem- e onun güzel olan kızlara garezi var biliyorsun. Ona kalsa herkes pörsüyecek.

Kambersiz düğün olduğu nerede görülmüş. Tabi ki gelip sıvamı yapıp çıkacağım.
Hhahah sizin gözünze çimanto kaçmış bence oyüzden doğru göremiyorsunuz ayoll ben kartlaşmış diyorsam öyledir : A

Hhahah sizin gözünze çimanto kaçmış bence oyüzden doğru göremiyorsunuz ayoll ben kartlaşmış diyorsam öyledir : A
Şantiyelerde olduğum doğrudur staja başladım malum.
Ama gözüme çimento kaçması mümkün değildir çimento olmaz beton hazır gelir bize.
Yani gözümüz iyi görüp seçer her daim.

Şantiyelerde olduğum doğrudur staja başladım malum.
Ama gözüme çimento kaçması mümkün değildir çimento olmaz beton hazır gelir bize.
Yani gözümüz iyi görüp seçer her daim.
Gördüğün üzere aklın yolu bir. Sen bence git bir göz doktoruna görün
Hhahaha amann şıracının şahiti bozacı bee sıvacılar birbrinizi tutucaksınız tabikide dördünüzü 1 kişi olarak görüyorum ben oyüzden başka şahit bulmalısınız ayoll
: A : A