hhahaha @xemrexxx in kafasına geçirİCEM oklavayı ayoll hep onun bası altından çkıyor bunlarBen çiğdem için dediklerini diyorum çarpıtma yorumumu beee
Amannnn sende hemen atla hazırsın cadı nee olacak![]()
hhahaha @xemrexxx in kafasına geçirİCEM oklavayı ayoll hep onun bası altından çkıyor bunlarBen çiğdem için dediklerini diyorum çarpıtma yorumumu beee
Amannnn sende hemen atla hazırsın cadı nee olacak![]()
kiz sapiklik sizin içinizde var ben napayimBenim yerimede vur o totoşaaaa![]()
İki ovvurop isim. .ssıyyy murat gibi bir adamın bu erken yaşta pörsümüş aslıyla ne işi olur ayoll anlamadığım birşey son 1 yıldır gerçekten![]()
![]()
@destere @mrt-06 @Harunnn60 @Bully @cookies @xemrexxx @sokak sanati
kiz sapiklik sizin içinizde var ben napayim![]()
hhahah aa çünkü @destere de benle aynı düşünüyor ayoll
kavak yellerinde tüm çocuklar aynı kaldı sadece aslı pörsüdü dizi bitmeden hemde şimdi 2 foto paylaşıcam 2 resim arasında 15 yaş var yanı iki resimi ayrı kişiler olarak düşünelim aslı 2.fotosunda kendisinin annesi rolunde oynayabilirmiş![]()
![]()
@xemrexxx @Harunnn60 @cookies @Bully
![]()
![]()
Şahsıma soruyorsan şayet Aslı hanımefendinin gölgesi bile yeter fakat iki halinden günümüzde olanı daha güzel yani ikinci fotoSaç stilinden dolayı öyle görünüyordur
Neyse konumuz o değil ben sana diyorum ki Aslı Enver'in şu anki hali o zamankinden daha iyi sen pörsümüş diyorsun kıza@destere de öyle düşünüyorsa zevksizdir zaten Lagertha varken Aslaug'u beğenen bir insandan ne beklersin ki
Ben bu konuda bilirkişilere danışmak istiyorum. @sürgünüm abiye çok güvenirim bu konuda. Ve diğer sıvacılar @MEnes ile @Doğu ya da soralım
Aslı Enver'in Kavak Yelleri zamanındaki şu hali mi?
![]()
Yoksa yakın zamandaki şu hali mi daha güzel?
![]()
Şahsıma soruyorsan şayet Aslı hanımefendinin gölgesi bile yeter fakat iki halinden günümde olanı daha güzel yani ikinci foto![]()
Onlar baksın dalgasınaBen de aynı şekilde düşünüyorum yıllar geçtikçe daha da güzelleşiyor Aslı hanımefendiAma bazı kıskanç kızlara göre pörsümüş, öyle diyorlar
![]()
Kartlaşmış ayollSaç stilinden dolayı öyle görünüyordur
Neyse konumuz o değil ben sana diyorum ki Aslı Enver'in şu anki hali o zamankinden daha iyi sen pörsümüş diyorsun kıza@destere de öyle düşünüyorsa zevksizdir zaten Lagertha varken Aslaug'u beğenen bir insandan ne beklersin ki
Ben bu konuda bilirkişilere danışmak istiyorum. @sürgünüm abiye çok güvenirim bu konuda. Ve diğer sıvacılar @MEnes ile @Doğu ya da soralım
![]()
![]()
ama hogathayı denek olarak kullanıyorum hangi kıza küfretse o kız güzel ve kaliteli demektirSaç stilinden dolayı öyle görünüyordur
![]()
![]()
hhahahah @destere ye iftira atma beee artık kanmıyorum senin iftiralarına ben![]()
Kesin kes ikinci hali daha güzel. Bakma sen @Çiğdem- e onun güzel olan kızlara garezi var biliyorsun. Ona kalsa herkes pörsüyecek.Saç stilinden dolayı öyle görünüyordur
![]()
![]()
Hhahah sizin gözünze çimanto kaçmış bence oyüzden doğru göremiyorsunuz ayoll ben kartlaşmış diyorsam öyledir : AKambersiz düğün olduğu nerede görülmüş. Tabi ki gelip sıvamı yapıp çıkacağım.![]()
Şantiyelerde olduğum doğrudur staja başladım malum.Hhahah sizin gözünze çimanto kaçmış bence oyüzden doğru göremiyorsunuz ayoll ben kartlaşmış diyorsam öyledir : A![]()
![]()
Şantiyelerde olduğum doğrudur staja başladım malum.Ama gözüme çimento kaçması mümkün değildir çimento olmaz beton hazır gelir bize.
Yani gözümüz iyi görüp seçer her daim.
![]()
Hhahaha amann şıracının şahiti bozacı bee sıvacılar birbrinizi tutucaksınız tabikide dördünüzü 1 kişi olarak görüyorum ben oyüzden başka şahit bulmalısınız ayollGördüğün üzere aklın yolu bir. Sen bence git bir göz doktoruna görün![]()