Ben de @OzaN'ınkini bekliyorum.Gitmiyorum ulan neyse gidip kırgın Çiçekler izletirim komutanlara
Gözün çıkmaya 8 gözü nerden buldun.Adaşımın gidişini sekiz gözle bekliyorum.
İnşallah gider de kurtuluruz
Sen bi destereyi yokla canım bak hazır emrede gidiyor onunla beraber yollarız.Yine lafını atıyordu bakalım askerde benim yerimi nasıl doldurucak @xemrexxx
@destere nin hiç niyeti yokmuş dün gece şıkıstırdım biraz ev kızı gibi yaşıyor benim gibi ne işi gücü var ne asker derdi var sabah 7 de uyuyor gece uyanıyorSen bi destereyi yokla canım bak hazır emrede gidiyor onunla beraber yollarız.
Tahmin edebiliyorum sen bana laf atmadan duramazsın neyse ben yokken yerime @mrt-06 ya laf at ben gelince sana bulaşırım
O banlayıverir hemen beni. Ben, bulaşabileceğim en düşük rütbeliye bulaşıp işimi garantiye alırım. Hem seninle KÇ geçmişimiz var, kıyamazsın bana.Tahmin edebiliyorum sen bana laf atmadan duramazsın neyse ben yokken yerime @mrt-06 ya laf at ben gelince sana bulaşırım
Aynen bu güne kadar koruyup kolladım seni merak etme talimatı ben verirsem Atacan sana göz kulak olurO banlayıverir hemen beni. Ben, bulaşabileceğim en düşük rütbeliye bulaşıp işimi garantiye alırım. Hem seninle KÇ geçmişimiz var, kıyamazsın bana.
Aynen bu güne kadar koruyup kolladım seni merak etme talimatı ben verirsem Atacan sana göz kulak olur
Şimdiden bul biriniSenle emre gidince bizi kim güldürcek denizz