Starz Ash vs Evil Dead 1. Sezon Yorumları

1x4

Polis kadını diğer kadın kurtardı. O kadında bizim adam için intikam ateşi ile tutuşuyormuş.

Aksiyon sahneleri iyiydi.

Kelly'i canavar kontrol etmeye başladı bakalım neler olacak.

8.0

@destere

kelly e yazık oldu bari ölmeden bir kez soyunsa
)

Bakalım bir türlü başlayamadım diziye. Diziyi indirdim otobüste telden izlemek için,şansıma telefon desteklemedi

kısasa kısas bizde senin yeni başlayan dizilerinin sadece ilk bölümüne bakarız

bu arada galavant ı unutma @Harunnn60 ve @MelankoliK le birlikte galavant a bakacaktınız
Bak merak ettim şimdi bu galavat'ı, baya önemsiyorsun gibi

Bakalım bir türlü başlayamadım diziye. Diziyi indirdim otobüste telden izlemek için,şansıma telefon desteklemedi

Bak merak ettim şimdi bu galavat'ı, baya önemsiyorsun gibi

galavant hem 25 dakika hemde tarihi dizi hemde komedi yani üç halide muhteşem, kısa olması tarihten karakterlerin oluşu vede komedi olarak başağrısına iyi gelmesi
)

galavant la dönüşümlü izlesin

galavant hem 25 dakika hemde tarihi dizi hemde komedi yani üç halide muhteşem, kısa olması tarihten karakterlerin oluşu vede komedi olarak başağrısına iyi gelmesi
)

Götüremiyor ikisini de.
Bence artık tek bir diziye başlasın sonra o bitince diğerlerine devam etsin.

)

O zaman Evil den önce buna başlayayım

İkisinin d eilk bölümüne şans veririm
tamam ikisininde ilk bölümünü izle eğer birini sevmezsen bırak diğerine devam et ikisinide sevmezsen bu sefer ikisinede devam et her ikisinide seversen bu sefer bunların üstüne orange is the new black ede başla üç dizin olsun
)

Her türlü devam et diyorsun yani
)