Aserat'tan Sezonun En İyileri | 2. Aserat TV Ödülleri - Part I (2015-2016)

Eline sağlık @Aserat :X

Poyraz Karayel, Hayat Şarkısı oyuncularına ve Ebru Özkan'a tebrikler. Emre Kınay, Canan Ergüder ve Evrim Alasya'nın adaylıkları da yerinde olmuş.

Analar ve Anneler ve Hatırla Gönül dizilerini bilmiyorum, yorum yapamayacağım bu yüzden. Ama biraz kayırıldıkları kesin. :A

Bu arada kategorilerde Kırgın Çiçekler'e yer verilmemesi de çok yerinde bir karar olmuş. :A
ben birincileri gördükten sonra hiçbirine yorum yapmayacaktımda ebru özkan sevdiğim bir oyuncu onun hatrına iki lafın belini kırayım dedim yoksa külliyen yanlış seçimler :)

ben birincileri gördükten sonra hiçbirine yorum yapmayacaktımda ebru özkan sevdiğim bir oyuncu onun hatrına iki lafın belini kırayım dedim yoksa külliyen yanlış seçimler :)
Bence Hatırla Gönül ve Analar ve Anneler dışında fena sayılmaz. :F

İlker seçimi çok yerinde özellikle. :)

Yine 1.leri kendi zevkine göre seçmişsin diyeceğim ama başlık zaten Aserat'tan yazıyor. :A :A

Şeçimler eh işte ama. Hayat Şarkısına bol adaylık ve bol ödül vermişsin. Daha yeni bir iş gibi. Sadece aday olabilirdi. Gerçi o kazanmasa Poyraz alacak. :F Bunada şükür. :F

Analar ve Hatırla Gönül torpilli gibi :A

Bence Hatırla Gönül ve Analar ve Anneler dışında fena sayılmaz. :F

İlker seçimi çok yerinde özellikle. :)
ilkeri senin yarışmanda takip ettim biraz.. iyi oyuncu ama erdal ın tırnağı etmez orda hata var :)

Yine 1.leri kendi zevkine göre seçmişsin diyeceğim ama başlık zaten Aserat'tan yazıyor. :A :A

Şeçimler eh işte ama. Hayat Şarkısına bol adaylık ve bol ödül vermişsin. Daha yeni bir iş gibi. Sadece aday olabilirdi. Gerçi o kazanmasa Poyraz alacak. :F Bunada şükür. :F

Analar ve Hatırla Gönül torpilli gibi :A
forumda @Aserat ın kendi kendine seçim yapması yasaklanmalı kesinlikle :) millete kötü örnek oluyor :)

Hayat Şarkısı sempati duyduğum bir dizi ama tüm bölümlerini izlemedim, bu yüzden İlker kadar yerinde bir seçim değil benim gözümde. :A
İşte o yüzden bu yaz tüm bölümlerini izlemen lazım, zaten 21 bölümcük olduğundan çabucak bitirirsin. :A