Nasıl hakaret 😱 Şeref duyman lazım. Adanın agası konunu coşturmaya gelmişBunu kaliteli konuma hakaret olarak algılıyorum![]()
Nasıl hakaret 😱 Şeref duyman lazım. Adanın agası konunu coşturmaya gelmişBunu kaliteli konuma hakaret olarak algılıyorum![]()
Boş konu diye algılanıyor ama mesajınNasıl hakaret 😱 Şeref duyman lazım. Adanın agası konunu coşturmaya gelmiş![]()
Asalete haber vermeye gerek yok. Kendisine nasıl haber versinGıcıklık yapıp Elma'dan hediye vermediğin için ayrı teşekkürler hepsi birbirinden güzel.![]()
Şeyin bundan haberi var mı.. Asaletin.![]()
Sen öyle sahiplenırsen yorumu tabi öyle algılanırBoş konu diye algılanıyor ama mesajın![]()
Tamam, mersi canım ozamanSen öyle sahiplenırsen yorumu tabi öyle algılanırBen konunun ithafina dedim
![]()
Bunu hiç görmeseydim keşke.ss
Teşekkürler ama ikinci hediye dışında vasat.@Aserat tebrikler, BSB'den dolayi aklimdan cikmis. Hazir Dua Lipa demisken bu muhtesem sarkisini hediye edeyim sana.
![]()
Suna da bak gülersin.
Physical cok güzel sarkidir bence es gecmeden dinle.Bunu hiç görmeseydim keşke.ss
Teşekkürler ama ikinci hediye dışında vasat.![]()
Parodisine bile katlanamam o dizinin.Physical cok güzel sarkidir bence es gecmeden dinle.
3. video tam senlik aslinda. Diziyle dalga gecmis resmen.![]()
Görmedin zaten 60 bine gireceksin nerdeyse.Bunu hiç görmeseydim keşke.ss
Teşekkürler ama ikinci hediye dışında vasat.![]()