Nasıl hakaret 😱 Şeref duyman lazım. Adanın agası konunu coşturmaya gelmişBunu kaliteli konuma hakaret olarak algılıyorum
Nasıl hakaret 😱 Şeref duyman lazım. Adanın agası konunu coşturmaya gelmişBunu kaliteli konuma hakaret olarak algılıyorum
Boş konu diye algılanıyor ama mesajınNasıl hakaret 😱 Şeref duyman lazım. Adanın agası konunu coşturmaya gelmiş
Asalete haber vermeye gerek yok. Kendisine nasıl haber versinGıcıklık yapıp Elma'dan hediye vermediğin için ayrı teşekkürler hepsi birbirinden güzel.
Şeyin bundan haberi var mı.. Asaletin.
Sen öyle sahiplenırsen yorumu tabi öyle algılanır Ben konunun ithafina dedimBoş konu diye algılanıyor ama mesajın
Tamam, mersi canım ozamanSen öyle sahiplenırsen yorumu tabi öyle algılanır Ben konunun ithafina dedim
Bunu hiç görmeseydim keşke.ss
Teşekkürler ama ikinci hediye dışında vasat.@Aserat tebrikler, BSB'den dolayi aklimdan cikmis. Hazir Dua Lipa demisken bu muhtesem sarkisini hediye edeyim sana.
Suna da bak gülersin.
Physical cok güzel sarkidir bence es gecmeden dinle.Bunu hiç görmeseydim keşke.ss
Teşekkürler ama ikinci hediye dışında vasat.
Parodisine bile katlanamam o dizinin.Physical cok güzel sarkidir bence es gecmeden dinle.
3. video tam senlik aslinda. Diziyle dalga gecmis resmen.
Görmedin zaten 60 bine gireceksin nerdeyse.Bunu hiç görmeseydim keşke.ss
Teşekkürler ama ikinci hediye dışında vasat.