CW Arrow 5. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,248
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
CW'da DC Comics dizilerini devrini başlatan dizi Arrow için yeni sezon vakti!

5. sezonuna gelen dizinin yeni sezon ilk bölümü dün gece yayınlandı.

Diziyle ilgili bölüm yorumlarını sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...

S05B01

Yeni kötüler olarak cooook zayıf bişey bölüm sönük başladı resmen ama sondaki çakma meraklandırdı. Senaryo olarak sarmadı beni ama Oliver'ın hem kötülüğe daha sıcak bakması hem de dövüş tekniklerini geliştirmeleri çok iyi olmuş

Dövüşlü sahneleri beğendiğim için 8 veririm ama geneli 7/10'den yukarı etmez.

@Çiğdem- izlemedin mi

1.bölüm aksiyon yönleri çok kaliteliydi ve evet oliver 1.sezondaki acımasız haline bürünmüş @Forumdash öylede olmalı 4.sezonki ymuşak hali kabak tadı vermişti

aksiyon filmlerindeki sahneler gibi sahnelerde vardı helikopterli sahneler son sahnedeki düşman bakalım kim çıkacak slade olabilir bence @Forumdash çünkü finalde slade öldürüyormuş diye söylüyorlar oliveri bu sezonda son sezon olursa slade kaçmış olabilir

bu arada süpernatural hangi gün ayoll bugünde yok

@Çiğdem- kızz şu afişteki kırmızılı kız oliver ın kız kardeşi değilmi

Evet böyle arrow görmek istiyorum. Yeni kötü Prometheus diye bi karaktermiş
kıyafeti çok arrow çakmasıydı ama arattiğimda robotik bişey

Evet böyle arrow görmek istiyorum. Yeni kötü Prometheus diye bi karaktermiş
kıyafeti çok arrow çakmasıydı ama arattiğimda robotik bişey
kostumunu giyicekmi acaba
şu 4.sezondaki rezalet düşmandan sonra biraz umutlandım şimdi

S05B02

Güzel bölümdü de sıkıcıydı da

Oliver ekip kuruyor. Bu arada Prometheus karakterini canlandıran bi ergen @Çiğdem-
karakter olarak iyi ama oyuncu olarak cok kötü. Flash'a geçseymiş olurmuş ama Oliver'a daha olgun tipler düşman olsa gerçekci olur

7/10

2.bölüm bence bu sezona iyi başladık @Forumdash @cookies son sezonu unutturucak gibiler sanki
ayrıca @Forumdash
ben tam anlayamadım o çocuk önce oliverle birlikte çalışmayı kabul etti ama son sahende arrowu öldürücem diyor bence aynı kişi değil bunlar ben arrowla anlaşan çocuğun son sahnelerde olan düşmanla aynı olduğunu düşünmüyorum bence o başka birisi çıkıcak

Biz de izlerken kafamız karişti
ama bence şöylede olabilir
şimdi flash'ta flashpoint olayı arrowu da etkiledi
çünkü arrowda meta insan yoktu hiç. Mesela arrow da diggle kızı değil, oğlu var. Arrowun düşmanları normal insan oluyordu

AYY BİLMİYORUM VLLA AMA BEN AYNI KİŞİ OLDUKLARINI KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYORUM ÇOCUĞUN ÖLDÜ SANDIĞI BABASIDA OLABİLİR

ayyy ayrıca şu merlin nerelerde ayoll onsuzda olmuyor

AYY BİLMİYORUM VLLA AMA BEN AYNI KİŞİ OLDUKLARINI KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYORUM ÇOCUĞUN ÖLDÜ SANDIĞI BABASIDA OLABİLİR

ayyy ayrıca şu merlin nerelerde ayoll onsuzda olmuyor
Merlin'in eli kesildikten sonra bence forsu kalmadı
Thea'yla aliştirma yapsalar ama özledim