BesaleT
Emekli
Daha iyiler vardir Bir siteye bakmiş gibi konuşmuşssunarrow u izlemeye niyetlendim geçen görüntü kalitesi çok kötü diye bıraktım
harika-dizi ye baktım bi tek üşendim diğerlerine bakmaya zaten maşallah baya bölümü varmışBu hafta pekte iyi başladiğini söyleyemicem Ama en beğendiğim sahnelerden birisi Roy'a mirakuru yaramiş Kaynanasını spotun altından güzel kurtardi 😱le: Oliver ile işbirliğine ne zaman girişecekler hala merak konusu
Daha iyiler vardir Bir siteye bakmiş gibi konuşmuşssun
Diziye bağlanınca bir çırpıda izlersin Öyle bir özelliği var dizininharika-dizi ye baktım bi tek üşendim diğerlerine bakmaya zaten maşallah baya bölümü varmış
Artık kimse izlemiyor heralde?? @BesaleT Neyse yorumumu yapam;Sarah'ın kadına aşık olacaği aklıma gelmemişti Babası da hoş karşiladi Ama o kadının dövüşleri harikaymış bir daha konuk olarak gelse Aksiyon yönü güzel ama zayıf bir bölümdü
Artık kimse izlemiyor heralde?? @BesaleT Neyse yorumumu yapam;Sarah'ın kadına aşık olacaği aklıma gelmemişti Babası da hoş karşiladi Ama o kadının dövüşleri harikaymış bir daha konuk olarak gelse Aksiyon yönü güzel ama zayıf bir bölümdü
Spartacus'te pek sevemedim bence burdaki rolü daha çok yakişmişBu arada Sarah'ın aşık olduğu kadın Spartacus dizisinde oynayan Mira'ymış(Spartacus'un manitası). Kadının ismi Katrina Law.
@Çiğdem- 11. - 12. -13. Bölüm yorumlarim :
iste bu be roy oliverin arrow oldugunu ogrendi super
Bu sarah ne şey çıktı be .ss
Kız onu saliverdi yani artik o adini bilmedigim yere üye degil
Annesi aday oldu olmasina ama Sebastian ona bisiler yapar .ss
Oliver theanin babasini öğrendi iyi iyi )
Basroldeki kadın ( Adini unutiyim o melunenin neydi ? ) kardesini görünce evden kovdu ve Sarah ne mi yapti dersiniz Olivere gitti ve sevistiler yahu bu oliveri dizginleyecek bir kıza ihtiyaç var surekli kızlarla şey yapiyi .ss
Felicitym bu adamin kötü emellerine alet olmadi iyiki Felicity bu adamı yanaktan opse adam felicityi şey edici 😱
Ohh basroldeki kadınin avukatlıgida tehlikeye girdi
laurel adı cnm çok gıcık bir kadın gerçekten yaa boğasım geliyor
arrow yakışıklı bir adam öyle şeyler olur ara sıra cnm
Arrow 2. Sezon 14-15-16-17-18-19-20-21-22-23 . Bolum yorumlarim : @Çiğdem-
Oha demek istiyorum 10 bolum izledim ve rekor kırdım
Alçak oliver ne güzel felicityme seni seviyim demisti meğer oyunmus
Ahh felicitym gibi bi kadını bıraktığı icin pisman olcak .
The flash bi daha hic gelmedi hani sezon finaline dogru geliyidi bu parlak şey ? Arkadaslari geldi ama star labdan baya bahsedildi
Anneleri öldü geçmiş olsun diyelim.
O slade denen adami hapse tiktilar hemide adada ama o ne yicek ne icecek orda kız .ss
Oliverin kız secimleri ne oyle melune kız üstüne kız .ss
Laurel sonunda arrowun arrow oldugunu ogrendi superdi be super
Şirket elinden gitti bu oliverin ama the flash ona " sen zengin zuppesin" gibi bişi demisti o yüzden yeniden zenginlesebilir
Thea babasiyla gitti neee yok artık nasil gider neden gider Allah onu bildiği gibi yapsin oliver bi başına kaldi .ss
Sarah da gitti o siyahi kadinla sonunda iyi oldu
Ohhaaa şok icindeyim bu Amanda denen kadın bizim oliveri almış ve hongkonga goturmus yahu madem adadan aliyosun evine biraksana ne bu oliverin çektiği be .ss
Bolumlerin hepsi superdi hadi iyi geceler
Bakalim oliver fakir olduğunda neler olcak
Bu starling city ne cekti be garibim yine harap oldu 3. Sezon finalindede harap olur
Bölümlerin hepsi 10 ar puanlikti
Son not bunu oku @Çiğdem- : Emily neden jenerikte baya geride ya .ss 3. Sirada yer almaliydi yani en kötü ihtimal Laruelden sonra yer almaliydi ama o baya baya geride .ss
yorum konusu burada ama bölümleri izlemeden yapmış olduğumuz yorumlara bakma sakın https://fav10.net/forum/threads/arrow-3-sezon-yorumları.235276/maşallah yaaa ben demedimmi pazarteziye kadar bitirirsin diye
oliverin annesinin ölmesi çok üzülmüşşündür kesin cnm
slade büyük renk katmıştı 2.sezona sezon finali harika bitti2.sezonda ada sahneleri bitiyor 3.sezonda honk kongta oliver ne yapmış onu göstericekelr
cnm flsh dakı çocuk barry kaçıncı bölüdme gelip gitti hatırlamıyordum 1 yıl olmus spnucta izleyeli
aaa şimdi flashta yakalanan suçlular bir yerde hapis ediliyorya arrowda suçluları artık öldürmüyor adada olan yerine hapis ediyor 🙂🙂🙂