Armağan Çaglayan'dan Reyting Şifreleri

yav takas abartıyon ha valla hemde öle bir abartıyon kiii bütün dünya kv izliyor sankii

kanıt koymak bizim işimiz kardeş :D

- - - Ekleme - - -

http://www.youtube.com/watch?v=b8w0cH5YQQw
http://www.youtube.com/watch?v=VRwDsnfZVR0

istediğin yorum olsun al sana yorum hepsi arapça yorumlar

- - - Ekleme - - -

al sana da dublaj hangi dil olduğunu bilmiyorum :d

Moderatörün son düzenlenenleri:
kurtlar vadisi ırakın vikipedi sayfasına bakın bu filmin amerika birleşik devletlerinin 230 yıllık tarihinde meclisinde tartışılan ilk film olduğunu ve dönemin abd dışişleri bakanı condonanze rıce ye hakkında soru önergesi verildiğini okuyacaksınız...tarihte ilk kez bir bakana bir film yüzünden hesap soruluyor....nerde tanzanya uganda yunanistan felişistan değil abd....bir hollywood filmi değil....bit türk filmi....seninle gurur duyuyorum polat alemdar...sadece bu olay için bile..

- - - Ekleme - - -

kurlar vadisi

sağol kabuul ettiğin için ;:) ezel- fgsn gibi diziler böle ssırf yabancı yorumu olan dizilerde vadiyi katlıyor aşk ı memnu -gümüş gibi diz<ilerin tek parça halinde bölümleri bu kadar izleniyor sahnesi değil

- - - Ekleme - - -

kurlar vadisi

- - - Ekleme - - -

al sana da dublaj hangi dil olduğunu bilmiyorum :d

arablar izler avrupaya açılamaz arablar orta dogu kesim avrupa farklı....
arablar dizi yapamazlar cunku hep turk dızılerını ızler onalr arabca yapıp ızlerler dublajıda :D tek kurtlara özgü değil arablar askı memnuyuda ızlerdı

Moderatörün son düzenlenenleri:
yav anlamak mı istemiyon o mahşer yeri gibi kalabalık olan yer avrupa avrupa :D

nerde hani 500 milyon izlenme sayısı öle bişi olsa en az 20 milyonlu kbir face sayfası olur dünyayı dolaşır her gün ekibi o verdiği habere göre her 4-5 avrupalaıdan biri vadi izliyor yalanın daniskası :D ayrıca takas o videoyu paylaşma yalan olduğunu kabuyl ettin daha önce
m.yüzyıl haberlerine niye inanıyon o zaman...150 milyon kişiyi nasıl buldular...uzaydan gprs ile mi takip ettiler...vadi rakamı yalan my gerçek.....500 milyonu da 150 milyonu buldukları yerden buldular...

kurtlar vadisi ırakın vikipedi sayfasına bakın bu filmin amerika birleşik devletlerinin 230 yıllık tarihinde meclisinde tartışılan ilk film olduğunu ve dönemin abd dışişleri bakanı condonanze rıce ye hakkında soru önergesi verildiğini okuyacaksınız...tarihte ilk kez bir bakana bir film yüzünden hesap soruluyor....nerde tanzanya uganda yunanistan felişistan değil abd....bir hollywood filmi değil....bit türk filmi....seninle gurur duyuyorum polat alemdar...sadece bu olay için bile..

aga ilkler ve rekorlar konusuna ekliyorum hemen konu açtık söylesene aga :D

m.yüzyıl haberlerine niye inanıyon o zaman...150 milyon kişiyi nasıl buldular...uzaydan gprs ile mi takip ettiler...vadi rakamı yalan my gerçek.....500 milyonu da 150 milyonu buldukları yerden buldular...

150milyonla 500 milyonun farkını biliyosun dimi aradki insna sayısını ayrıca my haberlerine bak bir de vadi haberlerinree dünyadan gelen

Ya aga dedim ne kdar kanıt döksek de önlerine onlar görmüyo umursamıyo papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyo.

kanıt yok işte iddaa var adam 500 milyon demiş nerde belgesi var mı yok
en çok izlenen türk dizisi dmeiş vadiden daha fazla ülkeye satılan türk dizileri var
koyduğu videolarda arapalr yrum yapmış 600 bin en fazla izlenme sayısı ezel-fgsn-gümüş gibi dizler onu katlıtyor
yorumla değil kanıtla gelin yoks aben de derim aksya durağı 1 milyar izleniyor dünyada

150milyonla 500 milyonun farkını biliyosun dimi aradki insna sayısını ayrıca my haberlerine bak bir de vadi haberlerinree dünyadan gelen
sen 150 yi 500 üboşver sayılara takılma....önyargılarını kır ve sadece k.v.ırak filmi ile google gir ve ne kadar haber bulacağını kendin gör....önyargıları kırmak atomu parçalamaktan daha zordur....a.eınsteın...

herkese iyi geceler ders çalışacaktım yine olmadı :d
biz daha napalım koymadık kanıt bırakmadım inanmak istemeyene inandıramayız yapacak bişey yok :D

- - - Ekleme - - -

xemre haberleri var videoları var varoğlu var daha ne kanıt istiyon imzalı belge mi istiyon :d

sen 150 yi 500 üboşver sayılara takılma....önyargılarını kır ve sadece k.v.ırak filmi ile google gir ve ne kadar haber bulacağını kendin gör....önyargıları kırmak atomu parçalamaktan daha zordur....a.eınsteın...

napak filmini :d hem sonuca gel o kadart 500 milyon haranı varsa 200 milyonu avrupada diyor nerde filmin izlenme rekoru o kadar insa içinden en az 50 milyonu sinemada izler avrupada adamalr fakir de sanki 5 milyon bile çıkmamış avrupada izleyern

- - - Ekleme - - -

tkas sana belge örneği shake prodüksiyon adlı arkadaşımız makedonya tv verilerini paylaştı vadi ilk 30 da yoıktu
ha adama inanmıyorsun ama vadinin makedonca adının olduğu videoyu paylaşıyon kanıt diye nasıl tezat bu :d
-

m.yüzyıldan dış basında 3-5haber duymuşlar..önemli haber diye paylaşıyolar...hey allahım ya...ben ömrüm boyunca vadi hakkında dış basında çıkan haberleri paylaşsam burda f.forumun 350 milyon cilt dosyaya ihtiyaca olur klasörlemek için...hey canım😛 hey...hey gine hey..