Armağan Çaglayan'dan Reyting Şifreleri

500 milyon yaslanı gene ortaya çıktı 500 milyon izlense dünyanın her yerinden vadi ile ilgili haber gelir nerede uzayda mı 500 milyon insan:d
muhteşem yüzyılın 300 milyon hayranı olduğuna inanıyon ya....bir yunan gazetesiye bir kaç internet sitesinden başka nerde haberini gördün....

takas bu videoyu sık kullanılanalra kaydettin galiba 3 günde 1 paylaşıyon Allahtan oralarda yaşayan shake prodüksiyon isimli bir üye varmış da vadinin hilesini öğrendik zaten youtubedeki video yorumları da hep türkler :d

Bu video da mı hile. Bu kadar da olmazki arkadaş önünüze kanıt kanıt kanıt kanıt hala mı yalan.

beyler haber sitelerinde var bu biz uydurmuyoruz araştırma yapılmış al :D

- - - Ekleme - - -

150 milyo my 300 nerden çıktı kaldı ki abd den yunanistandan arap ülkelerinden haberlerini paylaşıyorum :D

bende paylaştım araştırırsan görebilirsin :D

Bu video da mı hile. Bu kadar da olmazki arkadaş önünüze kanıt kanıt kanıt kanıt hala mı yalan.

haber türkçe yorumlaer türkçe ben sana ezel-fgsn videoları bulurum full araplar yorumlamış bu videoyu katlamışlar sayıda:)
ayrıca bu videonun yalan olduğunu takas da kabul etti niye paylaştı anlamadım

150 milyo my 300 nerden çıktı kaldı ki abd den yunanistandan arap ülkelerinden haberlerini paylaşıyorum :D
o dediğin ülkeleri boşver..vadinin güney amerika ülkelerinde bile haberi çıktı....diziyi bırak...filmiyle bile ....kurtlar vadisi ırak filminin haberlerini bul....abd kongresinde beyaz sarayda bile bizzat tartışıldı...senin dediğin o yollardan vadi yıllarca önce geçti...

vad izileniyo beyler izleniyo dünyada en çok izlenen türk dizisi :D

vadinin senaristleri çok zor iş yapıyo gibi görünüyorda aslında en kolay iş onlardaaaa saglam alt yapıya temel atmıslar agaaaa bu hikaye zatennn adamlar bitirmedikçe bitmez bile.....

yav takas ne diyonnn hep kendi ürünleri mi bu hikaye yani güldürme :D imkansız bir kere o bu kadar devam etmesi beslendikleri yer bellii diziyi izlemiyom tam bilmiyom..ama onlarda kaynak Türkiye..

vadi nin gücü mü ? kaç tane avrupa ülkesinde oynuyor la bu dizi

zaten senaryoda önemliolan ilk bölüm hikayesidir. eger sen iyi düğüm atarsan ilk senaryoda daaha dogrusu hikayede gersini yazmak çocuk oyuncagı olur. yalnız zaman zaman kurtlar fazla uçtugu senaryoyu bozdugu dönemlerler oldu. ama şimdi fena değil. her hafta dizi merak uyandırarak diziuyi bitirebiliyorsa iyi senaryo vardır.2. atv döneminde her bölüm sorular sorup düğüm atıyorlar.. buda iyi senaryo yazıldıgını gösterir

kurtlar vadisi ırak beyaz sarayda tartışılmış film hey yavrum hey :D

vadi bütün bunları tek başına özgün senaryo ile yaptı....m.yüzyıl gibi osmanlı tarihini kullanarak değil....:J

o dediğin ülkeleri boşver..vadinin güney amerika ülkelerinde bile haberi çıktı....diziyi bırak...filmiyle bile ....kurtlar vadisi ırak filminin haberlerini bul....abd kongresinde beyaz sarayda bile bizzat tartışıldı...senin dediğin o yollardan vadi yıllarca önce geçti...

nerde hani 500 milyon izlenme sayısı öle bişi olsa en az 20 milyonlu kbir face sayfası olur dünyayı dolaşır her gün ekibi o verdiği habere göre her 4-5 avrupalaıdan biri vadi izliyor yalanın daniskası :D ayrıca takas o videoyu paylaşma yalan olduğunu kabuyl ettin daha önce

yav takas abartıyon ha valla hemde öle bir abartıyon kiii bütün dünya kv izliyor sankii uyduruk haberi gelmiş bize söylüyon :d

orta dogu dısında ızlemez kmse kolay kolay bu dızıyı

vadiyi her hafta herkes iple çekiyo müthiş merak var helal senaristler polat nerde lan nerde :d