Show Arkadaşlar İyidir - Dizi Yorumları

Yanisi işte Seda Sayan'ı taklit ettikleri skeç demek istedim senin Seda'nın Kadırgalı lakabını bilmediğine şaşırdım sadece.
Zaten bildiğim için o tahmini yaptım. Ayrıca skeçlere çok bayılmama rağmen Dedemin Fişi fena değildi yani aslında Güldür Güldür'den nefret etmiyorum.

Zaten bildiğim için o tahmini yaptım. Ayrıca skeçlere çok bayılmama rağmen Dedemin Fişi fena değildi yani aslında Güldür Güldür'den nefret etmiyorum.
İlerde nefret dolu mesajlar yazarsan bu mesajı göstereceğim o zaman.

Sen izleme ben beğendim
Senin gibi biriyle aynı diziyi izlemek istemem

Bırak da şans versin. Bence gayet beğenir o da.
2 başrol my den neticede

İçerdeki ile Cesur Yürek'i de izlersen örgütümüze katılıyorsun.
içerideki ilk bölüme şans veririm ama bensu soralla işleri zor yasemin allen kalmalıydı

Ben ve @denizz19 beğendi. @Forumdash ve @Çiğdem- de SS'yi izlemiştir. Yani şans verebilirsin.
kritik oy @Yiğitt in demek ki

2 başrol my den neticede

içerideki ilk bölüme şans veririm ama bensu soralla işleri zor yasemin allen kalmalıydı

kritik oy @Yiğitt in demek ki
Bensu Soral yerine Hande Soral olsaydı daha iyidi hem bizim ekran yüzümüz. Gerçi kaşları biraz kalın Çağatay'ın yanına olmazdı.

Ben ve @denizz19 beğendi. @Forumdash ve @Çiğdem- de SS'yi izlemiştir. Yani şans verebilirsin.
deneme yapıyorum @Aserat @Çiğdem- @Yiğitt @Forumdash @denizz19 beğendiniz mi ?
(5 te3 ya da daha fazla beğenilirse izlemem 5 te2 de şans veririm sadece 1i ya da hiçbiri beğenmediyse izlerim
)
aa yok bu diziyle işim olmaz benim siz ne yapıyorsanız yapın

Geçen @Çiğdem-'in de dediği gibi bu tarz diziler hep bizden çıkmıştır.
Tanıtımları çok beğenmedim ama 2.si fena değil.
içerde pazartesi harcanak gibi görünüyor vatan haini kırgın çiçekler var ama cesur yürek baya umut verici yani vadisiz bir perşembe düşünün mafya dizisi var vadi kitlesi o diziyi izleyecek 6 reytingi garanti şimdiden eğer beklentiyi karşılarsa dahada yükselir