Yanisi işte Seda Sayan'ı taklit ettikleri skeç demek istedim senin Seda'nın Kadırgalı lakabını bilmediğine şaşırdım sadece.
Yanisi işte Seda Sayan'ı taklit ettikleri skeç demek istedim senin Seda'nın Kadırgalı lakabını bilmediğine şaşırdım sadece.
Zaten bildiğim için o tahmini yaptım. Ayrıca skeçlere çok bayılmama rağmen Dedemin Fişi fena değildi yani aslında Güldür Güldür'den nefret etmiyorum.Yanisi işte Seda Sayan'ı taklit ettikleri skeç demek istedim senin Seda'nın Kadırgalı lakabını bilmediğine şaşırdım sadece.![]()
İlerde nefret dolu mesajlar yazarsan bu mesajı göstereceğim o zaman.Zaten bildiğim için o tahmini yaptım. Ayrıca skeçlere çok bayılmama rağmen Dedemin Fişi fena değildi yani aslında Güldür Güldür'den nefret etmiyorum.![]()
Ben ve @denizz19 beğendi. @Forumdash ve @Çiğdem- de SS'yi izlemiştir. Yani şans verebilirsin.deneme yapıyorum @Aserat @Çiğdem- @Yiğitt @Forumdash @denizz19 beğendiniz mi ?
(5 te3 ya da daha fazla beğenilirse izlemem 5 te2 de şans veririm sadece 1i ya da hiçbiri beğenmediyse izlerim)
İçerdeki ile Cesur Yürek'i de izlersen örgütümüze katılıyorsun.deneme yapıyorum @Aserat @Çiğdem- @Yiğitt @Forumdash @denizz19 beğendiniz mi ?
(5 te3 ya da daha fazla beğenilirse izlemem 5 te2 de şans veririm sadece 1i ya da hiçbiri beğenmediyse izlerim)
Cesur Yürek'i Show TV'ye pek yakıştıramadım sen beğendin galiba.İçerdeki ile Cesur Yürek'i de izlersen örgütümüze katılıyorsun.![]()
Geçen @Çiğdem-'in de dediği gibi bu tarz diziler hep bizden çıkmıştır.Cesur Yürek'i Show TV'ye pek yakıştıramadım sen beğendin galiba.![]()
Ben Show'un yerinde olsam bu sezon yükseleceği ortadayken daha kaliteli dizilere odaklanırdım.Geçen @Çiğdem-'in de dediği gibi bu tarz diziler hep bizden çıkmıştır.Tanıtımları çok beğenmedim ama 2.si fena değil.
Ben de dizi transfer ederdimBen Show'un yerinde olsam bu sezon yükseleceği ortadayken daha kaliteli dizilere odaklanırdım.![]()
Sen izleme ben beğendimdeneme yapıyorum @Aserat @Çiğdem- @Yiğitt @Forumdash @denizz19 beğendiniz mi ?
Bırak da şans versin. Bence gayet beğenir o da.Sen izleme ben beğendimSenin gibi biriyle aynı diziyi izlemek istemem
![]()
Ayy yok onun izlediği diziler çöküyorBırak da şans versin. Bence gayet beğenir o da.![]()
Sen izleme ben beğendimSenin gibi biriyle aynı diziyi izlemek istemem
![]()
2 başrol my den neticedeBırak da şans versin. Bence gayet beğenir o da.![]()
içerideki ilk bölüme şans veririm ama bensu soralla işleri zor yasemin allen kalmalıydıİçerdeki ile Cesur Yürek'i de izlersen örgütümüze katılıyorsun.![]()
kritik oy @Yiğitt in demek ki
Bensu Soral yerine Hande Soral olsaydı daha iyidi hem bizim ekran yüzümüz. Gerçi kaşları biraz kalın Çağatay'ın yanına olmazdı.2 başrol my den neticede
içerideki ilk bölüme şans veririm ama bensu soralla işleri zor yasemin allen kalmalıydı
kritik oy @Yiğitt in demek ki![]()
çağatayın kuaföre giderlerdi birlikte hallolurduBensu Soral yerine Hande Soral olsaydı daha iyidi hem bizim ekran yüzümüz. Gerçi kaşları biraz kalın Çağatay'ın yanına olmazdı.![]()
aa yok bu diziyle işim olmaz benim siz ne yapıyorsanız yapındeneme yapıyorum @Aserat @Çiğdem- @Yiğitt @Forumdash @denizz19 beğendiniz mi ?
içerde pazartesi harcanak gibi görünüyor vatan haini kırgın çiçekler var ama cesur yürek baya umut verici yani vadisiz bir perşembe düşünün mafya dizisi var vadi kitlesi o diziyi izleyecek 6 reytingi garanti şimdiden eğer beklentiyi karşılarsa dahada yükselirGeçen @Çiğdem-'in de dediği gibi bu tarz diziler hep bizden çıkmıştır.Tanıtımları çok beğenmedim ama 2.si fena değil.