Polat Şaşmaz
Favori Üye
Kafamda hemen hemen böyle bir cevap vardı... Bu konuya verilecek en mantıklı cevap kesinlikle bu...Bu konuyla alakalı destan yazılır ama çok detay olmadıği için benimde cevabım:
Kişiye, ortama ve edinilen yalana göre tavrım illaki farklı olur
Bu cevaba neden şaşirmadim acabaKafamda hemen hemen böyle bir cevap vardı... Bu konuya verilecek en mantıklı cevap kesinlikle bu...
Kesinlikle yazılsa destan yazılır ama normal olarak verilecek cevap bundan başkası değil.Bu cevaba neden şaşirmadim acaba
Yazsaydın sende destan yazardın
Evet cevaplarınızı bekliyorum yarışmadan sonra bu konuya @Çiğdem @serhatt @Bully @mrt-06 @dreamy @turkuazz @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @MEnes @Harunnn60 @kerem @cookies @Dosi @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Gizmen @alperuz @Emre Ozansoy @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx
destereyi anlatıyordur uzak dur serhatHangi arkadaş 😱
destereden başkası onunla arkadaşlık etmez zaten @xemrexxxdestereyi anlatıyordur uzak dur serhat
Sen ne anlarsın arkadaşın yok kidestereden başkası onunla arkadaşlık etmez zaten @xemrexxx
Bendeki arkadaş kapasitesi kimse de yoktur emin olSen ne anlarsın arkadaşın yok ki
Ben şansıma yakalıyordumKucağına oturduklarına arkadaş denmiyor
Onların haricinde diyorum zaten bendeKucağına oturduklarına arkadaş denmiyor
Öyle kimse yok ki etrafında deniz marulunu bile tenezzül ediyorsunOnların haricinde diyorum zaten bende
sen öyle san Doştum da çok düşmanım daÖyle kimse yok ki etrafında deniz marulunu bile tenezzül ediyorsun