Sana anca öyle tavsiye yakışır. Fazla bile.seninki de fazladar tavsiyenden belli
Sana anca öyle tavsiye yakışır. Fazla bile.seninki de fazladar tavsiyenden belli
Biz birbirimizi çok sevdiğimiz için buluşuyoruz kudur
Yanlış tanımışsın beniparlaklar konusunda hiçbir fırsatı kaçırmazsın sen
Sen kendi hayatına bak çapsızsenin adına üzüldüm serhatla denizin hayatı pek sıkıcı konuşacak şey az bulunur
ne manada sevgiBiz birbirimizi çok sevdiğimiz için buluşuyoruz kudur
işte deneyimiyle aydınlattı yine @Çiğdem senin foklu donlarını yıkasın teyzem
Senin hiç bilmediğin manadane manada sevgi
Gıcıksın mıcıksın ama üzüldüm buna. Sana yamuk yapanlara mesajımız.Ah ah çok kırıldım kütük dostum beklemediğim yerden geldi darbe
kız @DarkLegenD şaşıra şaşıra bir hal olmuş konuda ama cevap yazmamış.ssGıcıksın mıcıksın ama üzüldüm buna. Sana yamuk yapanlara mesajımız.
Bu konuyla alakalı destan yazılır ama çok detay olmadıği için benimde cevabım:
Kişiye, ortama ve edinilen yalana göre tavrım illaki farklı olur
Gerçekten şaşırdım ve üzüldüm özellikle Jet Sosyete için hayırlı şeyler yapan biri olunca daha fazla üzülüyorum.kız @DarkLegenD şaşıra şaşıra bir hal olmuş konuda ama cevap yazmamış.ss
bu konuyu da jet sosyeteye bağladın helal 😱 @xBUGRAxGerçekten şaşırdım ve üzüldüm özellikle Jet Sosyete için hayırlı şeyler yapan biri olunca daha fazla üzülüyorum.
Sana bu kadar ciddi görmeye dayanamıyorum konuyu değiştirmem lazımdı.bu konuyu da jet sosyeteye bağladın helal 😱 @xBUGRAx
Şunu da yapabiliriz sen yeter ki iste. @xemrexxxGıcıksın mıcıksın ama üzüldüm buna. Sana yamuk yapanlara mesajımız.