Sana anca öyle tavsiye yakışır.seninki de fazladar tavsiyenden belli![]()
Sana anca öyle tavsiye yakışır.seninki de fazladar tavsiyenden belli![]()
Biz birbirimizi çok sevdiğimiz için buluşuyoruz kudur
Yanlış tanımışsın beniparlaklar konusunda hiçbir fırsatı kaçırmazsın sen![]()
Sen kendi hayatına bak çapsızsenin adına üzüldüm serhatla denizin hayatı pek sıkıcı konuşacak şey az bulunur![]()
ne manada sevgiBiz birbirimizi çok sevdiğimiz için buluşuyoruz kudur![]()
işte deneyimiyle aydınlattı yine @Çiğdem senin foklu donlarını yıkasın teyzem![]()
Senin hiç bilmediğin manadane manada sevgi![]()
Gıcıksın mıcıksın ama üzüldüm buna.Ah ah çok kırıldım kütük dostum beklemediğim yerden geldi darbe![]()
kız @DarkLegenD şaşıra şaşıra bir hal olmuş konuda ama cevap yazmamış.ssGıcıksın mıcıksın ama üzüldüm buna.Sana yamuk yapanlara mesajımız.
Bu konuyla alakalı destan yazılır ama çok detay olmadıği için benimde cevabım:
Kişiye, ortama ve edinilen yalana göre tavrım illaki farklı olur![]()
Gerçekten şaşırdım ve üzüldüm özellikle Jet Sosyete için hayırlı şeyler yapan biri olunca daha fazla üzülüyorum.kız @DarkLegenD şaşıra şaşıra bir hal olmuş konuda ama cevap yazmamış.ss
bu konuyu da jet sosyeteye bağladın helal 😱 @xBUGRAxGerçekten şaşırdım ve üzüldüm özellikle Jet Sosyete için hayırlı şeyler yapan biri olunca daha fazla üzülüyorum.![]()
Sana bu kadar ciddi görmeye dayanamıyorum konuyu değiştirmem lazımdı.bu konuyu da jet sosyeteye bağladın helal 😱 @xBUGRAx
Şunu da yapabiliriz sen yeter ki iste.Gıcıksın mıcıksın ama üzüldüm buna.Sana yamuk yapanlara mesajımız.