Bilemiyorum hatta diğer senarist Cenk Boğatur'la evliler.Ben niye bugüne kadar erkek diye biliyordum? 😱
Kaynağa neden malum kişiyi yazıyorsunuz ki kaynak yapım şirketleri, menajerler sanki o yapıyor kaynak
Ümitlenmek iyidir.İyi onu da beceremezsin gibi de boşver ümitlen sen
Fake hesaptır o.Hoş gelmiş.Facebook’tan eklemiştim çocukken tanır beni.
Diziyi cumartesiye almayı düşünüyolarmışBir kaç isim daha dahil olacakmış. Gün değişikliği de konuşuluyor bu dizi için. İzlemiyorum ama umarım erken bitmez.
Hınzır seniHoş gelmiş.Facebook’tan eklemiştim çocukken tanır beni.
Evet, Dedikoducu Çocuk öyle dedi de güven olur mu bilmiyorum.Diziyi cumartesiye almayı düşünüyolarmış
@xBUGRAx i duydun mu bu çocuk daha küçüklen facede eklemiş hemen değerlenceğini hissedipEvet, Dedikoducu Çocuk öyle dedi de güven olur mu bilmiyorum.
Senin parlakçı hislerin o zamanlar da kuvvetliymiş işteAynı yaştaydık benden küçük bile duruyordu nasıl tersine döndük anlamadım.
Gerçekten ayol, çok yavan kalacak Alperen'in yanında.Akgün'e gele gele böyle bir rakip mi gelmiş.Alperen'in kalibresinde biri olmalıydı bence.
Deniz Dargı kadın yalnız.
Arka Sokaklar'da abisiyle karı-kız peşindeydi Hüsnü Çoban'dan dayak yerlerdi eski sezonlarda.Gerçekten ayol, çok yavan kalacak Alperen'in yanında.
Gerçekten, kirli geçmişlerini o kadar çok biliyoruz ki ciddiye almamız mümkün değil.Arka Sokaklar'da abisiyle karı-kız peşindeydi Hüsnü Çoban'dan dayak yerlerdi eski sezonlarda.Gel de şimdi ciddiye al.
Soner gibi biri gelmeliydi.
Taş olmasına gerek yok sağlam rakip olsun yeter.Gerçekten, kirli geçmişlerini o kadar çok biliyoruz ki ciddiye almamız mümkün değil.
Daha taş biri gelebilirdi...
Sana göre yok, ben ziyafet izlemek istiyorum.Taş olmasına gerek yok sağlam rakip olsun yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?