Bilemiyorum hatta diğer senarist Cenk Boğatur'la evliler.Ben niye bugüne kadar erkek diye biliyordum? 😱![]()
Kaynağa neden malum kişiyi yazıyorsunuz ki kaynak yapım şirketleri, menajerler sanki o yapıyor kaynak![]()
Ümitlenmek iyidir.İyi onu da beceremezsin gibi de boşver ümitlen sen![]()
Fake hesaptır o.Hoş gelmiş.Facebook’tan eklemiştim çocukken tanır beni.
![]()
Diziyi cumartesiye almayı düşünüyolarmışBir kaç isim daha dahil olacakmış. Gün değişikliği de konuşuluyor bu dizi için. İzlemiyorum ama umarım erken bitmez.![]()
Hınzır seniHoş gelmiş.Facebook’tan eklemiştim çocukken tanır beni.
![]()
Evet, Dedikoducu Çocuk öyle dedi de güven olur mu bilmiyorum.Diziyi cumartesiye almayı düşünüyolarmış![]()
@xBUGRAx i duydun mu bu çocuk daha küçüklen facede eklemiş hemen değerlenceğini hissedipEvet, Dedikoducu Çocuk öyle dedi de güven olur mu bilmiyorum.![]()
Senin parlakçı hislerin o zamanlar da kuvvetliymiş işteAynı yaştaydık benden küçük bile duruyordu nasıl tersine döndük anlamadım.![]()
Gerçekten ayol, çok yavan kalacak Alperen'in yanında.Akgün'e gele gele böyle bir rakip mi gelmiş.Alperen'in kalibresinde biri olmalıydı bence.
Deniz Dargı kadın yalnız.![]()
Arka Sokaklar'da abisiyle karı-kız peşindeydi Hüsnü Çoban'dan dayak yerlerdi eski sezonlarda.Gerçekten ayol, çok yavan kalacak Alperen'in yanında.![]()
Gerçekten, kirli geçmişlerini o kadar çok biliyoruz ki ciddiye almamız mümkün değil.Arka Sokaklar'da abisiyle karı-kız peşindeydi Hüsnü Çoban'dan dayak yerlerdi eski sezonlarda.Gel de şimdi ciddiye al.
Soner gibi biri gelmeliydi.![]()
Taş olmasına gerek yok sağlam rakip olsun yeter.Gerçekten, kirli geçmişlerini o kadar çok biliyoruz ki ciddiye almamız mümkün değil.
Daha taş biri gelebilirdi...
Sana göre yok, ben ziyafet izlemek istiyorum.Taş olmasına gerek yok sağlam rakip olsun yeter.![]()