Arka Sokaklar'dan Ayrıldı, 'Son Yaz'a Dahil Oldu! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,151
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
onur-bay.jpg

Onur Bay 'Son Yaz'da!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı'nın oturduğu, başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay ile Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı diziye Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu'nun ardından Onur Bay da dahil oldu.

15 yıl boyunca Arka Sokaklar'da yer alan Bay, dizide Akgün Gökalp Taşkın’ın (Duymaz) karşına zorlu bir karakter olarak çıkmaya hazırlanıyor.

Son Yaz, yeni sezonuyla Eylül'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Oha Arka Sokaklar'ı bıraktığına değmiş 😱 Umarım dizi erkenden bitmek zorunda kalmaz.

Bu dizi bayağı transfer yaptı ama içimden bir ses Fox bu diziyi harcayacak diyor

Bir kaç isim daha dahil olacakmış. Gün değişikliği de konuşuluyor bu dizi için. İzlemiyorum ama umarım erken bitmez. :(
Gün değişikliği hata olur. Aşk Mantık İntikam aşırı yüksek almıyor onun için harcanırsa çok yazık olur. Bence Aşk Mantık İntikam sezonda devam etmesi için cumartesine alınmalı

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Aslında başarılı bir oyuncu harcanmaması iyi olmuş. :A
Evet. :bhr: Diziyi izlemeye başlayabilirim belki. :A
Gün değişikliği hata olur. Aşk Mantık İntikam aşırı yüksek almıyor onun için harcanırsa çok yazık olur. Bence Aşk Mantık İntikam sezonda devam etmesi için cumartesine alınmalı
Bence de ama Dedikoducu Çocuk geçen gün öyle yazmıştı, doğrudur yada değildir bilmiyorum. :bilmem:

Aşk Mantık İntikam göremez de Son Yaz iyi tanıtım yapılır ve doğru strateji uygulanırsa sezon sonunu görebilir gibi.
Normal kanal olursa evet ama Fox'a güvenmiyorum ben :A
Aşk Mantık İntikam gün değişikliği yapılmazsa zaten Bay Yanlış'ın yaşadığını yaşayacak

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy